senin motor 5 vites demi nasıl memnunmusun
Öyle ... benimki de 100'lük, ilk yağ değişimine kadar hep jikleyle çalıştırdım. jikle açmak istemiyosanız da ilk 2 dakika kadar gazı sürekli pompalayacaksınız 0 gaz ile çeyrek gaz arasında.Motorumu yeni aldım fakat jiklesiz marş basmıyor sürekli jikle ile çalıştırmak zorunda kalıyorum.Servise sordum motor yeni açılana kadar bu şekilde jikle ile çalıştıracaksın dedi.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı aramızda paylaşşırsanız sevinirim...
evet 5 vites 110 km oldu sadece bazen viteste takılma oluyor yani vites geçmiyor onun dışında bir sorun yoksenin motor 5 vites demi nasıl memnunmusun
140km çok azmış ya dediğin gibi daha bişey belli olmaz işin garibi internette satılık cg100 de yok alanlar çok memnun herhalde tamam modelde yeni ama eskilerden de satan yok parasına göre gayet iyi görünüyor görüşürüz yine mutlu yıllar
brds sadece pas sorunu canımı sıkıyor vidon ve diğer nikelaj parçalar pas yapmaya başladı onun dışında herhangi bir problem yok şimdilik çok soğuk olmasına rağmen tek marşta çalışıyor motor tek eksi yönü pas sorunu...beyazkefen kardeşim motor ne alemde gerçi ben başka motor aldım ama değiştirirsem 5 vites olsun istiyorum benim regal 4 vites uzun yola pek gelmicek
sen naptın motordan memnunmusun kronik sorunlar var mı nelerdir biraz hareketlendir şurayı almak isteyen çok çıkar millete faydamız olsun
brds sadece pas sorunu canımı sıkıyor vidon ve diğer nikelaj parçalar pas yapmaya başladı onun dışında herhangi bir problem yok şimdilik çok soğuk olmasına rağmen tek marşta çalışıyor motor tek eksi yönü pas sorunu...
Titreşim yok çekiş çok iyi ayrıca çalıştırma tek marş yakıt 40 tl aldım aldığımdan beri 170 km de şu an hala o benzinle gidiyor nerede bırakırsa beni o km yi yazacağım size arkadaşlar...
Motor daha 170km'deymiş, 5. viteste zorlamasın bence.Devir saati varmı? Eğer varsa 5. viteste max. kac devir ceviriyor yazarmısın.