- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba, motor aldım. Motoru güzel güzel kullandık fakat ilk çalıştırdığımda 700 km sonrasında artık motordan tıkırtı sesi gelmeye başladı. Bana 500 km'de bakım yapılacağı söylendi, ben de bir yere yaptırdım. Aslında kendi servisine gittim, onlar da başka bir yere gönderdiler, ücretli bir şekilde yaptırdım. Daha sonra 1-2 hafta sonra motor çalışırken, normalde yavaş yavaş devir düşer ya, tıkırtı sesi gelmeye başladı. Bu durumdan endişelenmeli miyim? Motor bakımında da yağ koydu, vidaları sıktı o kadar. Acaba deyip kendi içimden acaba yağ mı eksik koydu diyorum. Motor şu an 1208 km'de, sadece işe gidip geliyorum, çok fazla gezdiğim yok. Her çalıştırdığımda 7-8 dakika bekletiyorum ısınması için. Bugün de tekrar servisine gittim. Gittiğimde motor sıcaktı. Bakırköy'de onlar da eksantrik milinden yapabilir ya da Vadyatörden yapabilir dedi. Ben de dedim, ne yapacağız, boşuna açmayalım, gittiği yere kadar gitsin dediler. E ben yolda kalırsam ne olacak? Biraz uğraşmamak için gönderdiler beni. Parça sipariş etsek geç gelir filan dediler. Bir içini açıp bakmayı bile yapmadılar, sözde kendi servisi. Makine soğukken sadece oluyor sesi. Göstermem için bile 2 buçuk saat bekledim, öyle yaptı. Mesela yola çıktığımda da bazen alttan tak tak, sanki bir şey vuruyor. İyice psikolojim bozuldu. Bunu açması çok mu zor, milin değişmesi? Onu anlayamadım. Bir öneriniz var mı?
Download
A file is available for download and streaming via UploadNow by following this link
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
UP up
Son düzenleme: