Kuba ajax yardım..

Herkese iyi geceler foruma yeni katıldım kuba ajax 150 cc motorum var yeni aldım bilgisi olan kullanan varmi tavsiyelerinize ihtiyacım var.. ve lastik secimi yapamıyorum yardımcı olurmusunuz tamirci irc dedi ama foruma bakiyorum pirelli yada Michelin denilyor..??

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Lastikci elinde olandan satmaya calısır. Tavsiyem motorunun lastik ebatlarına bakman ve ona uygun ölçüdeki kendini kanıtlamıs markalara bakmandır. Bunlar da bana göre pirelli michelin metzeller continental gibi markalardır. Bunlar pahalı diyiceksin ilk fiyatlarını görünce evet haklısın diğer markalara bakınca kesinlikle biraz daha yüksek fiyatlı ama sürüş kalitesini arttırdıgını varsayarsak ve en önemlisi güvenlik faktörünü işin içine katarsak da bence verilmeli. Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun

Dostum öncelikle foruma hoşgeldin.Kesinlikle metzeller me22'yi öneririm izmirin fayanslarına birebir ve şuanda indirimli satılıyor kahramanlar tarafına gidip bir bak.

Anladim cok tesekkur ederim ilginiz icin bilmiyosan sor demisler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Pirelli aklima yatti metzeller me22 mi pirelli dura mi fikriniz nedr lastik konusunda bilgm yok

Anladim cok tesekkur ederim ilginiz icin bilmiyosan sor demisler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Pirelli aklima yatti metzeller me22 mi pirelli dura mi fikriniz nedr lastik konusunda bilgm yok

İzmir için kesinlikle metzeller

Ndn metzeller acaba biraz ince eliyorum kusura bakmayin pirelli dura daha iyi olur diye konusuluyor forumda pirelliden daha mi iyi olur yani

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ah be ulan sonunda. ne zamandır bende başlangıç motoru bakıyorum çok zaman oldu hatta. kuba ajax tam bütçesi uygun olmayanları dertten kurtaracak motor diye düşünüyorum. ama hiç görmedim kullanmadım motosikletle ilgili yorumlara ihtiyacım var. beğenirsem hemen o an gidip alırım param yetiyor ona. bilgisi olan arladaşlar yarım edebilirmi yorumlarını esirgemeyerek. sizde kullandıkça bol bol fotoğraf ve deneyimlerinizi ve motorunuzu burada anlatırmısınız? konuyu takibe aldım sürekli takip edicem iyi akşamlar tekeriniz düz bassın.

Az daha koy ybr al... Demicem tabi ki.Benim gördüğüme göre strike 150nin çakması ve daha kalitesizi diyebilirim ki bu benim şahsi görüşüm.Fakat o civarlarda alınacak iyi motorlardandır.Almadan önce incelemenizi öneririm.Lütfen yorumumu kötülemek vs algılamayın,tekeriniz düz bassın !

Motoru yaklaşık 500 km dir kullaniyorum daha yeni yeni asilmaya basladim ama sonuna kadar zorlamadim titreşim sonlarda olmaya basliyo 100 den sonra 100 e kadar sıkıntı yok süspansiyon lar gayet yumusak bu paraya cok iyi bence hem balansor yok hem itecekli bakarsan uzun zaman arkana bakmadan binersin ama bi ybr cbf kdr uzun ömürlü olmasini bekleme hem seri motor olmasindan daha cabuk eskir gibime geliyo bence gayet iyi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar