r6 85 cm sele yüksekliği ile en yüksek ss. depoya dayayıp yolun ortasında dut gibi 50 km le gidenler var siz onlardan olmayın. yakıtıyla vergisiyle gidişiyle servisi yedek parçası 2.el piyasası vs. güzel bi motor olsun. uzaktan bakınca motosikletten anlamayan adamın ss motor sandığı modellere zaten yaklaşmassınız artık heralde. 500-600 cc çift silindirli bi motor olsun
işte sorun da orda bende ktm gibi hakimiyetimi sağlayacagım bir motor olsun ki hani üstünde egreti durmiyim diorum,
600 rr da alışılabilecek bir motor, elinde gaz açıosun tabi biraz ürkütücü,
şöyleki ktm 150 kilo bu 600 motorlar benzinle vs 200 kiloya dayanıyor, tek ayakla durarak emin olun zamanla alışıp kullanabilirim, ama şehir içi trafikte biz öle düz gitmioruz ister istemez aralara dalıyoruz, ufacık bir araba değişinde pat die yerdesin,
hemn güç eksik hem boy.. r6 cidden sele boyu yüksek. 600 rr daha alçak, birde kawasaki 636 var, onun da düşük, asıl sorun şu bu motur nerde deneriz? dogru kararı nasıl vereceğiz? yamaha akademy den ders almıştım, orda mesela bi suru motor vardı deneyerek bu işi çözermiyiz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
Rc390'i bir kere test edin vazgecemezsiniz. Rahatsiz ederse bitek titresim eder belki, beni hic rahatsiz etmedi cunku o zevkten hissetmedim bile. Zaten alistiginiz motor oturus vs. olarak , 200lukten gecen biri icin de gayet tatmin edici bir son hizi ve hizlanmasi var. Torku zaten apayri tekere falan cok guzel geliyo, e abs'de var tadindan yenmez valla.
Ktmci dostlar

ben ktm'nin rengine o tek silindirdeki güçlü sesine (kendi ayarlarına göre)(bide tiğer egzos var :cherry

hayranım zaten, ama insan 200 ile 390 bakınca aynı hisse kapılıyor, bu şey gibi mercedes cla güzelde abi acaba bmw 4 serisi nasıldır ya? demek gibi bişi

aynı serinin bir ustume gecersem rahat edicem bu kesin. kullanımda hiç sorun yaşamıycam, gerçi ktm sele 82 83

güzel manet kırmışlıgım var.. ama genede alışırım, Tek silindir ile çift veya 4 silindir farkını merak ediorum..
Helvam yenir mi bilmem..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Yaş 20'li ise konfor gerekmiyor, 30'dan sonra konfor ihtiyacı oluşuyor

Beyin değiştikçe fikirler ve düşünceler de aynı orantıda değişiyor.. Ben hiç hatırlamıyorum 20'li yaşlarımda bir gün enduro isteyeceğimi..
Şimdi kanka bende senle aynı yaştayım, ama o yaştan deil enerjiden gelior, birde sen ss de doyuma ulaştın baba, biz daha yeni yeni keşfedioruz.. biraz da galiba yaşlandın :rendeer: çiçeklerimi sunuyorum.. bi 5 sene sonra iron alıp şekil yapmayı planlıyorum, sonra da endurocu gruba gireriz. yolun sonu profesyonel artçılık benim siz o da yok :bounce:
Saygılarımı Sunarım...