KTM Pişmanlık mı?

Teşhir malın orasını burasını çok kurcaliyorlar ona gıcık oluyorum. Teşhir mal biraz ucuz olmalı bence. Mıncıklama payı bırakılmalı.

Şu ana kadar 5-6 sıfır motorum oldu ve ne yazık ki, o kadar titiz olmama da rağmen poşetlerini çıkarma şansım olmadı. Africa aldım, getirmek için 800 km yol gittim, gittiğimde Honda bile aynı şeyi yapmıştı. Ama sonuç olarak alıpta sünnet düğünü konvoyunada katmıyorlar yani, km 0..🙂..Sıvıları vs doldururken poşrtleri de çıkarıyorlar. Leke vs olmadıkça sorun yok benim için.

Teşhir malı biraz tuhaf kaçtı..😉..Bayiye gidip ordaki arabayı beğenip alanlarda azımsanmayacak sayıda sonuçta. Tabi siz çok titizsinizdir, zamanınız ve sabrınız boldur, beklersiniz. Herkesin tarzı ayrı.

En azından Spormoto İstanbul paranın tamamını aldığı zaman fiyatı da sabitlemiş oluyor, ödeme kısmı bitiyor yani. Biz showroomdaki motoru aldık, 4 gün bekledik. Honda Yamaha'da şu an 1-2 motor var diye belki fark edilmiyordur, motosiklet hazırlamak denen bir şey var. Bayilerde bu işleri genelde satış personeli yapıyor, yani işleri güçleri yüzünden yetiştirememiş de olabilirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yine bir ktm blok patlatti,alin size avrupa mali motor demeye hazirlaniyodum ki konu baska cikti :/

Rezalet puanim 1/10

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen bi sur 2023 rc 390.bakalim.pismanlikmi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne efsaneymis ktm blogu patlamasi.adam dibine kadar gazliyo redline birakmiyo.yagina suyuna bakmiyo bmw blogu olsa gene patlar o.kece conta silindir kalmaz

Kullanırken zorlamaya gelemeyip patlayacak bir bloğun bakımını istediğin kadar erken veya titiz yap yine patlar..

Sert kullanıma dayanabilen blok varmı ki? Çok tanıdığım var MT bloklarında 4 5 defa patlatan sert kullanıyorsan patlar ama sert kullanıma da normal periodik bakımı yaparsan da patlama süresini kısaltmış olursun diye düşünüyorum

zammı bekliyolarsa geçmiş olsun.tüm mallara pazartesi itibari ile zam gelir gelecek kaçarı yok.yarın herşey belli olur zam geldiyse alma git başka bayiden al o şerefsizlere para kazandırtma.ayrıca senin enn büyük hatan 1.si paranın tamamını vermek olmuş 2.si paranın tamamını verdiysen o fatura kesiilecekkk.ben mt9 alırken kapora yollamıştım zam gelmişti motora 10bin tl hemde ama kapora yolladığım içi ayrıcada fatura kesildiği için bana o para verdiler zamlı fiyatı yansıtmamışlardı.tabi şeferli haysiyetli insanlara denk gelmem başka bir hikaye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar