Yamaha wr 125 x nedir ne değildır bakın da konuşun yaz yamaha supermoto diye neler çıkıyo diye bak bilmeden yazıyorsunuz.Katil beyaz balina beslemek daha mantıklı hem de daha masrafsız.Net bişe söyleyinde karar vereyim az para değil o paranın hakkını yamaha mı verir ktm mi ona bakıyorum.
Ya hu kardeş cok afedersin ama sen t*şşak mı geciyosun ?
KTM 690 smr nerede Yamaha wr125x nerede ?
Senin şu sorduğu soruda mantık varmi ?
O bahsettiğim google'a yamaha supermoto yazdığında çıkan makinaların hic biri ülkemize gelmiyor bunudami araştırmadın ?
Ben normalde sürreal düşünmeyi seven biriyim, bende bu aralar SM bakıyorum ama, senin su sorduğun saçma sapan soruya benzer hiç birşey aklıma gelmemişti.
Bize model belirtmeden, Supermoto konusunda KTM'mi Yamaha'mı desen, tabiki KTM der gönderirdik.
Gerçi bu bile tartışmaya gerek olmayan bi konu.
Ek olarak, "Ülkemiz şartlarında"! Enduro,Motocross ve Süpermoto sınıfında KTM ile yarışabilecek markalar Husqvarna,Husaberg,Beta'dır.
Kawasaki,yamaha, honda gibi markalar "Bahsettiğim siniflarda", bu saydığım markaların en yakın 1 adım arkasına yaklaşabilir saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
Ktm karar verdim de hala bazıları anlamadı
690 lıkla 125 liği karşilaştırmaýi sormadim araştırmayan anlamayan sorar bu soruyu ben yamaha nın mı yoksa ktm nın supermotosu daha sorunsuzdur ve kalitelidir onu sordum.Parça kalitesi nedir vs.
Belki başlığı yanlış açtım model söyledim o benim yanlışım ben ktm mi yamaha mı demeliyidim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
Zaten öyle dedim de açıklamada yanlış anlattım.
Açıklamada yanlışsa bizde yanlis anladik, kusura bakma artık