ktm mi ? yamaha mı ?

KTM duke 125 ile YAMAHA mt125 arasında gıdıp gelıyorum hatta duke 200 bile düşünebiliyorum sizce yamahamı daha karlı olur KTM mı kırıterlerim hız değil benı uzun götürsün az yaksın yanı öğrenciyim sonuçta :queen::queen:

benım boyum 1.90 ama gidermi acaba ?

1.90 sa Ktm yi ele bence.

Ben 1.85 boyla Ktm duke 390 a sığamadım.
Bacaklar uzun geldi depoyu tutamadım.15-20 dk lık tur ardından indim. Sonra cbr 250 ye binince oh be demiştim.
Yanımdaki bir başka 1.85-1.86 lık arkadaşta aynısını yaşadı.
Daha kısa boylu arkadaş rahat etti mesela.

O yüzden Ktm yi eleyin bence. Daha kısa boylu kullanıcıların tercih etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Mt125 i kullanmadım bilemem.

Son düzenleme:
yamaha-mt-125-vs-ktm-125-duke-911.jpg

İki yakışıklı makine..tamamiyle zevk meselesi,hangisi olursa olsun üzmez ama benim tercihim ktm olurdu,ne bileyim bana daha fena görünüyor bu ktm ler :)

Ancak sizin boy uzun olduğu için ktm lerin 300 lükleri anca sizi taşır fakat bütçe meselesi tabiki,bişey diyemiyorum.amartisör ayarı ile sele yüksekliüi ayarlanıyor bunların.

ya bu mt125 ne büyük görüldü ben anlamadım neden

canlısını gördüm bildiğin küçük yani ktmden çok bir farkı yoktu bence? hoş arkadaşlar da bunu deyince hadi len ordan çektiler bana da

cycle-ergo.com da boyuna göre hangisi nasıl duracak bakabilirsin. Aynı şekilde farenin topu ile motorların boy farkını da geçişli olarak görmen mümkün :wiinkk:

aynı.
or44QMt.png

o boy lie ktm duke altında pek olmaz. ben sana duke 125 alma duke 200 al demeyı dusunuyordum ama dediğim gibi o motora sığamazsınız bacaklarınız deponun dısında kalır. ama emin olun ileride ktm adventure üzerinde çok rahat edıceksınız :D :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar