Ktm kullanıcıları Görüşleriniz..

Bu noktaya çok katılmıyorum. Hiç bir üreticinin elinde sihirli bir formül yok. Her marka ve modelin kendine has yaptığı Iyi şeyler var.

ayri hissiyatindan kastim arazi motorlarinin o sertligini sokak motorlarina aktarmasi :) yamaha honda ve suzikiden farkli olarak soyledim titresimli ve torklulular . ne kadar az silindir o kadar tork felsefesi var :)

Motosikleti
Tracer 7
390 forumlarini incelerseniz,bir donem stop etme sorunundan bahsediliyordu...ikinci el alicaksaniz buna dikkat edin derim.bence ciddi bir sorun...
Ktm sahiplerinin bahsettigi Israrli "kalite" vurgusu var,Bunun neye dayandigini bilmiyorum AMA Boyle sorunlar insanin motordan sogumasina sebep olabiliyor.

390 forumlarini incelerseniz,bir donem stop etme sorunundan bahsediliyordu...ikinci el alicaksaniz buna dikkat edin derim.bence ciddi bir sorun...
Ktm sahiplerinin bahsettigi Israrli "kalite" vurgusu var,Bunun neye dayandigini bilmiyorum AMA Boyle sorunlar insanin motordan sogumasina sebep olabiliyor.

Evet doğru stop ederse kontagı kapatıp acmadan motor marsla hayatta calısmıyor kronık problemı

Bende de oldu o; yakıtı başka yerden almaya başladım, saat gibi çalışıyo; nazar değmesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar