ktm furkan bisikletle kaza

hepinize merhabalar bu konuyu açmam daki sebep iki teker üzerındeki aldığımız keyfın kazasız belasız sürdürmemiz için aldığımız önlemlerın ne kadar gereklı olduğunu zaten hepimiz bılıyoruz fakat hala bazı arkadaşlarımız siteyi takıp eden misafırler ve varsa üyelerden bunun bilincinde olmayıp yada tembellık edıp sıcakları bahane edip kasksız ve korumasız motosıklet kullanıyoruz ben şahsen etrafımda sayısız örnekleri görüyorum .Ben ful korumalarımı giydiğim zaman acayıp kıs kıs gülenler bıle var olsun insanları güldürmek sevaptır diyorum. şidi sevgili oğlum akşam tahmını olarak söylüyorum onun kullandığı bisikletin yaptığı hız 20 km re hadi otuz km olsun PEKİ YA SİZİN HEMDE MOTOSIKLETTE YAPTIĞINIZ HIZ önünüze aniden cıkacak bir nesne ye vereceğiniz tepki sonuclarını tahmın edebılıyormusunuz .oğlum motosıkloette artçı olarak kullandığı korumaları vardı fakat kaskı yoktu olmalıda ama bısıklet kaskı yınede bu yaralarını kurtarmayacaktı ama ya kafasına darbe alsaydı ne olacaktı .Bu arada süreklı anlatıp göstermeme rahmen yınede önüne cıkan bırı yuzunden ani panıkle ön frenı sıkmış neyse sevgılı oğlum geçmiş olsun uygulamalı olarak gördün ön frenın neler yapabileceğini artık daha dıkkatli kullanırsın işte motosıklette göre maksımum azami hızın sonuçları

SİZ SİZ OLUN KASKINIZI VE KORUMALARINIZI KULLANIN VE ETRAFINIZDAKILERE TAVSIYEDE BULUNUN TEŞEKKÜRLER

ben bu elemanı hep full koruma görüyodum ve imreniyodum bilincinden dolayı...
serseriye bak bizi kandırıyomuş meğer...
çok büyük geçmiş olsun...

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın

teşekkür ederız:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 PM ----------

geçmiş olsun canım ya nasıl acımıştır

yok acımadı. baba dıyor korkarsam bir daha bınemem bu gun yıne bıneceğim dedi ama izin yok tabi
:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 PM ----------

ben bu elemanı hep full koruma görüyodum ve imreniyodum bilincinden dolayı...
serseriye bak bizi kandırıyomuş meğer...
çok büyük geçmiş olsun...

korumaları vardı ama yara aldığı blgede yanı kaskı yoktu.:rendeer:

teşekkür ederız:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 PM ----------

yok acımadı. baba dıyor korkarsam bir daha bınemem bu gun yıne bıneceğim dedi ama izin yok tabi
:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 PM ----------

korumaları vardı ama yara aldığı blgede yanı kaskı yoktu.:rendeer:

abi kaskı kafasına bantla bence bir kaç gün onunla yatsın kalksın bir daha unutmaz...

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun. acil şifalar...

Geçmiş olsun.. Allah'tan motorla yapmamış kazayı.. bu kazadan kendine ders çıkartsın.. kask ilk şart ve tabi diğerleride.. motora biniyosak uzaylı olmayada alışıcaz.. uzaylı desinler ama rahmetli demesinler abi..

tekrardan geçmiş olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun

sevgılı abılerı ve ablalarım hepinize ilginizden dolayı teşekkür edrim.:rendeer: ön freni bu kadar sert kullanmamayı öğrendim . Yaşasın bsıklete bınmek ilerdede motora binmek düşmek var dönmek yok:cat:

Geçmiş olsun...

ilginize teşekkür ederım:rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 PM ----------

geçmiş olsun abi
furkan biraz daha dikkat

teşekkürler dilaver:rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 PM ----------

ee usta motor virüsünü yedi ifla etmez artık kazasız yollar sizede:rendeer:

daha geride iki tane varki sankı bunlar ana rahmınde virüslenıyorlar mubarek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar