Mt25 kadar değerini korumaz bu bir gerçek. Onun dışında ise. Çok seri ve torklu. 120 ye kadar deli dana gibi gidiyor 1. viteste gazla teker yapılabiliyor. Titreşim hala vardır gergin tek silindir makina. Çok teknolojik kaydırmalı debriyaj falan fıstık var. Eski model yıllarında sanırım hararet sorunu vardı diklat etmek lazım yakın bir abim pistte conta yaktı, bu bir tehlike. Sıfır makina alıyorsunuz ama çok sorun yaşayacağınızı sanmam. Garanti uzatma varsa kesinlikle yapın. Stunt tarzı koruma demiri takmanızı öneririm, hem göze hoş geliyor hem de çok iyi koruyor.
Çok hafif ve kıvrak apaçiliğe çok müsait ama şehir içi yorabilecek bir motosiklet bence. Ben şahsen yüksek cclerde tek silindir sevmiyorum o yüzden tercih etmedim rc390ı. Onun dışında bazı parçaları pahalı olabilir ama çoğu mekanik dominar 400 ile aynı blok olarak bir sorun yaşarsanız veya sarf malzemelerinin ücreti olarak uçarı bir fark olmaz. Ama ktm distribütörü farklı olduğu için servis fiyatı yüksek olabilir.
Özetle torku ve altlarda alıp götürsün diyorsanız, kıvrak hafif bir makina istiyorsanız, yamaha belediyeciliğinden bıktıysanız gayet mantıklı bir tercih.