- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar denemek amacıyla yurtdışındaki forumda çoğu kişi bana 15W50 kullan dedi. Ama 300V tavsiye ettiler. Bende aldıydım ustaya götürdüm usta bu yağ olur mu diye bağırdı çağırdı, bir şey bilmiyorsunuz. Dedim yurtdışındaki çoğu kişi bunu kullanıyormuş denemek amacıyla aldım dedim, oranın hava şartlarıyla burası bir mi falan dedi. 15W50 olur mu bu motora dedi.
İyice sinir oldum bu duruma. 300V kullandım ama açıkçası çok iyi bir yağ değil çok kötü de değildi ama memnun kalamadım, vites geçişleri sertti, sonra kitapçığa didik didik ettim. Şöyle bir şeyle karşılaştım.
Kısmı sentetik motor yağı kullanın diyor, bunu anlamadım. Full sentetik kullanırsak problem olur mu? 7100 vs ?
Teşekkürler.
İyice sinir oldum bu duruma. 300V kullandım ama açıkçası çok iyi bir yağ değil çok kötü de değildi ama memnun kalamadım, vites geçişleri sertti, sonra kitapçığa didik didik ettim. Şöyle bir şeyle karşılaştım.
Kısmı sentetik motor yağı kullanın diyor, bunu anlamadım. Full sentetik kullanırsak problem olur mu? 7100 vs ?
Teşekkürler.