KTM Duke 200 yan koruma demiri için yardım Lütfen !

Değerli arkadaşlar, KTM Duke 200 yan koruma parçaları,
orjinal ekipman gerçekten güzel renkleri boyasının kalitesi lastiği vs..
ancak 800 tl ...
bilemiyorum belki bu parayı veren ve memnun kalan dostlar vardır aramızda ancak ben motoru biraz kredili vs aldığım için açıkçası önemli bir parça olmasına ragmen 800 liraya kıyamadım ! sizden ricam bildiğiniz daha uygun fiyatlı koruma demiri lastiği alabileceğim tavsiye edebileceğiniz bir satıcı arkadaş varsa minnettar olurum, selam ve sevgilerimle...

Kalib dediğin şey demir koruyucunun kendisi herhalde ama ben oyle bir parçanın ancak resmini verebilirim sence demirciler bu parçayı resimden imal edebilirler mi ?

tornacıya falan git

ben de sordumdu geçen yıl, 300 lira civarı tutar demişti. kendisi basit bir iskelet yapacak, sen motoru provaya götürecen, deneye deneye yapacak.

buradan al biz alıcaktık motoru sattık :p

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-ktm-125-200-duke-koruma-demiri-388874000/detay

Enduromarket ten 2 hafta once Givi markalisini 300 tl ye aldim. Daha ucuzunu ben de bulamadim.

oldukça uygun fiyat :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

Oguz bey
kalitesinden memnunmusunuz ? görüntü gayet iyi ! montajı sırasında bir aksilik yasamadınız umarım ? bir iki milim bile ayarsızlık montajını güçleştirir düşüncesindeyim ! teşekkürler,

buradan al biz alıcaktık motoru sattık :p

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-ktm-125-200-duke-koruma-demiri-388874000/detay

Hocam bu koruma demiri duke 250 ile uyumlu mudur bilginiz var mı ?

127

enduro market birebir replika yapıp satıyor ve 300 tl slider larla birlikte. Onu alabilirsin.

Facebook KTM sayfasında biri kullanılmış demir ve ön arka slider ı 250TL ye satıyordu.

Trancexp arkadaşıma teşekkür ederim, onun verdiği linkden biraz araştırma yaptım, mükemmel bir satıcı bir arkadaşa denk geldim, hatta halen böyle esnaf arkadaş var mı ? diye düşünmemizi sağladı, 190 tl. oldukça güzel bir işçilik ile harika bir montaj ile motoruma takıldı, asıl bomba ! yazımın başında da yazdığım gibi bu esnaf arkadaşımız koruma demirlerini bana kargo yaptı ben montajını bile yaptım, ancak ücretini pazartesi yapacağım, insanların bu devirde birbirlerine güvenmesi çok güzel bir duygu harun kardeşe ayrıca teşekkür ediyorum, KTM DUKE 200 için koruma demiri almak isteyenlere de ayrıca tavsiye ediyorum, hatta mahzuru yoksa forumdan okuyan kardeşlerimiz faydalanabilirler, telefon numarası,
0537 7188006 harun bey, ayrıca yorumlarıyla katkıda bulunan değerli forumdaşlarıma da cok teşekkürler,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar