berk 6 ay önce aldım 10.000 tl 16.000 km ama fuarda 11.500 fiyat görünce biraz bozuldum![]()
valla bence cok pahalıya almıssınız. fuardakı 11500 de uygun fıyat ama cok daha fazla motor seceneklerınız varmış aslında.
berk 6 ay önce aldım 10.000 tl 16.000 km ama fuarda 11.500 fiyat görünce biraz bozuldum![]()
çok ta pahalı degil bence hatta normal gibi 6 ay önce almışsın sıkma canını önemli olan kazasız kullanman. 9.500 gibi bi rakama alabilirdin belki ama 8 bin e de alamazsın hanidüzgünse motoru ve çekmesi falan yoksa sağa sola gayet güzel güle güle bin.
ama kasa aynı farkeden bişi yokki burda sadece kilometreye ve nasıl kullanıldıgına bakarım ben. ama sana da saygı duyarım hani![]()
sonuçta 2012 model die geçio mu diosun yani yaşı fazla olmuş oluyo ordan bakarsan haklısın evet.o degilde bi gün 690r ım olursa benden mutlusu olmaz yeryüzünde
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
bide sıfır bi pulsara binme fırsatı buldum tekrardan. arkadasım aldı. bence verilen parayı sonuna kadar hak edio alet. uzun vade de ne olur bilemem ama şimdilik gayet hoş gidio pulsarlar. aradaki fiyat farkını gözetirsek alanlar haksız sayılmazlar. bide hani bu işlerin sonu yok ya ordan bakarsak herkesin mutlu oldugu bir motoru varsa sorun yok gibi bence. iki artısı söz konusu duke un birisncisi viraj hakimiyeti ikincisi şasesi daha mı sağlam yoksa dahamı teknik yapılmış bilmiorum ama motoru altınızda daha fazla hissetmenize sebeb oluyo. bunlar kimine göre çok önemli kimine göre aradaki fiyat farkı önemli saygı duymak lazım herkese.
xt660 lardan kullandım x ve r modellerini çok beğenmiştim yıllar önce tabi 690r başka bişi kesinlikle, fakat motor üstünde en korkak giden belkide benimdir ordan kurtarırım gibi gelio. 20 bin tl lere inmesini bekliorum 690r ların 22 binlira falan da olur belki 1 yıl belkide 3 yıl içinde olur die tahmin ediorum.o nasıl bi tasarım öyle bence hiç eskimicek. tavsiyeler için sağol bakarsın sen sıkılıp satarsın senin 690r ı alırım.
Ben hindistan dan yan çanta siparişinde bulundum. 380 TL'ye geliyor. Hala kargoda. Linkini aşağıda veriyorum
http://www.viaterra.in/Products/VIATERRA-Bags-Motorcycle-Touring/ViaTerra/ViaTerra-Velox---Saddle-bags-for-KTM-Duke/pid-6090006.aspx
çok ta pahalı degil bence hatta normal gibi 6 ay önce almışsın sıkma canını önemli olan kazasız kullanman. 9.500 gibi bi rakama alabilirdin belki ama 8 bin e de alamazsın hanidüzgünse motoru ve çekmesi falan yoksa sağa sola gayet güzel güle güle bin.
Duke 200 üm satılıktır. Pazarlık payı vardır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-200-rosso-ii-ve-koruma-demiri-204682584/detay/
bu polisport elcik korumayı nerden bulabilirim? internete bakındım fakat bulamadım bir türlü
http://www.n11.com/artago-urban-security-alarmli-disk-kilidi-P15947045?cid=604001&gclid=CLrcqfTNtMQCFQITwwodlD0A7A
Bu kilit Duke 200'e olurmu?
Herkese merhabalar. Duke u geceleri aktif olarak kullanmaya basladim sonunda. Ilk motorum olmasina istanbulda olmama ragmen motor cok rahat ve aldigim icin birkere daha mutlu oldum. Merak ettigim iki sey var . birisi motorun total surucu ve artci kapasitesi kilo olarak. Biride motoru calistirdigimda farlar yanmiyor birkac kere ac kapa yaparsam eger ancak yaniyor bu normalmidir. Simdiden tesekkurler