şu toplaşılan, aktif olan facebook sayfasını bulamadım, bi el atsanız link gönderseniz çok memnun olurumr:
Buyur dostum. KTM Duke Turkey
şu toplaşılan, aktif olan facebook sayfasını bulamadım, bi el atsanız link gönderseniz çok memnun olurumr:
Selam arkadaşlar,
Givi topcase rack aldım. Birebir ktm duke 125/200 için imal edilmiş.
http://img338.imageshack.us/img338/215/20121201151338.jpg
[URL=http://imageshack.us/photo/my-....imageshack.us/img528/3672/20121201151349.jpg[/URL][/url]
Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.. 200 duke var bendede.. daha bilgili oldugunuz için bir kaç birşey sorucam öncelikle su arka çamurluk yapan bulan varmıdır teker üstü olan.. ve sticker set nereden bulabilirz aksesuar konusunda yardımca ihtiyacım var biraz![]()
merhabalar Tharun
bu demiri nereden ve ne kadara aldın bi bilgilendirir misin?
teşekkürler
Birileri arka çamurluk sormuştu sanırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-aksesuar-ekipman-orjinal-ktm-duke-125-duke-200-duke-390-arka-camurluk-127179959/detay
Arkadaşlar öncelikle bir çok kez konuşulmuş olabilecek ama sayfa sayısının fazla oldugundan dolayı tekrar sormamı gerektirecek bi durum var kusura bakmayın.
Ben daha düne kadar Suzuki Inazuma almayı planlıyordum. Ancak fuarda inazuma ile duke 200 ün tipi arasında dağlar kadar fark olduğunu gördükten sonra Duke düşünmeye başladım. Ve aklıma takılanları sormaya karar verdim.
1. Duke 200 135 km hızda devir kesiciye giriyormuş. Ama bazı videolarda 160'lara kadar çıktığı görülüyor. Devir kesiciyi mi kaldırmak lazım?
2. Bu motorun konforu nasıl? Devir yükselince titreşim artıyor mu? İnsanı fazla yoruyor mu?
3. Ben açıkçası turuncu rengi çok fazla sevmiyorum. Ama bazı motorların galiba sticker ile baya değiştiğini gördüm. Sticker ile depoyu baya bi değiştirebilir miyim? Nerden edinebilirim ve fiyatları nedir?
Şimdiden teşekkürler.
Selam arkadaşlar
mayıs ayında aldığım KTM duke motorumdan garip sesler gelmeye başladı.
servise goturdum. Krank Bilyalarının oldugu yatak kırılmış. Bu konuda bilgisi olan varmı yada böyle birşey yaşayan.
Motor 4500 KM de garantiden degıstırmek ıcın basvurduk servisten bakalım cevap beklıyoruz. Yasayan varsa ne kadara halletmıstınız bu işi ?
200lük bir motor için son hız biraz az değil mi? 125 liği bile 130'a çıkıyor.1. 140da girer, hem bunu iptal ettirmek lazım hem de karışım haritalarıyla oynamak gerekir. yüksek hız istiyorsan önermem
2. sele ve amortisörler sert, bu konforu baltalıyor ama yol tutuşunu ve virajını güzelleştiriyor. yine inazumanın daha konforlu olması yüksek olasılık. öyle diyorlar yani
3. beyaz versiyonlar var, onlardan alabilirsin, kendin yaptırmaya kalkarsan şimdiki euro kurundan 300-500 arası birşey tutar diye düşünüyorum
hepsine rağmen 130 kilo dolu ağırlığı ve gözü dönük gaz tepkisiyle insanı kendine bağlayan motordurkullanırsanız fikrinizi kesinleştirmesi olası.
bu arada sınıfının en iyi fren ve amortisörlerinin dükte olduğunu da unutmamak lazım :wiinkk:
1 138 km devir kesiciye giriyor. devir kesici iptali değilde arka dişli yi değiştiriyorlar 46 diş yerine 39 diş takıyorlar .
2 en uzak yolda durmadan gittiğim mesafe 100 km yorulmadım. ilk başta kıcın seleye alışması lazım![]()
3 turuncu renk yakışıyor bence sticker seti yurdışından veya spormoto dan alabilirsin.
200lük bir motor için son hız biraz az değil mi? 125 liği bile 130'a çıkıyor.
1 138 km devir kesiciye giriyor. devir kesici iptali değilde arka dişli yi değiştiriyorlar 46 diş yerine 39 diş takıyorlar .
2 en uzak yolda durmadan gittiğim mesafe 100 km yorulmadım. ilk başta kıcın seleye alışması lazım![]()
3 turuncu renk yakışıyor bence sticker seti yurdışından veya spormoto dan alabilirsin.
200lük bir motor için son hız biraz az değil mi? 125 liği bile 130'a çıkıyor.
mutluakkurt;327913QUOTE=xawa;32790351 138 km devir kesiciye giriyor. devir kesici iptali değilde arka dişli yi değiştiriyorlar 46 diş yerine 39 diş takıyorlar . 2 en uzak yolda durmadan gittiğim mesafe 100 km yorulmadım. ilk başta kıcın seleye alışması lazım :) 3 turuncu renk yakışıyor bence sticker seti yurdışından veya spormoto dan alabilirsin.[COLOR="Silver"' Alıntı:200lük bir motor için son hız biraz az değil mi? 125 liği bile 130'a çıkıyor.[/QUOTE
200lük bir motor için son hız biraz az 125 liği bile 130'a çıkıyor.