Ben yaklaşık 2 hafta önce 10.000 TL/2012 Model/71 Km Duke 200 aldım..Önceki sahibi nazikçe yatırmış

Karenajda çokta belli olmayan ufak bir çizik var.
2.El almak neden sakıncalı olsun? Bu motoru alanlar genelde araştırıp alıyorlar. Dolayısıyla bakımını falan pek ihmal etmiyorlar. Yinede temkinli olmak gerek..2.El ile ilgili daha dün bir arkadaşa cevap yazmıştım bakabilirsin.
Sürüş konforu derken senin tarzın daha önemli..Daha önce hangi motoru kullandınız? Racing tarzı motorun sürüşü sana keyifli geliyorsa bu motorda aradığını bulamayabilirsin..Ancak eğer yeni başlayan biri iseniz muadillerine göre en rahat sürüş/oturuş pozisyonuna sahip motor diyebilirim..
Duke 200 almadan önce seninle aynı bütçeye sahiptim.. Alternatifler CBR250, Ninja250, İnazuma vb..Hepsini kullanma şansım oldu. Sadece ninjanın malzeme kalitesi beni rahatsız etti..5000-6000 Km.lerde iyi bakmazsan bazı parçalar çabuk paslanıyor..Açıkcası ben o kadar titiz biri değilim

CBR ve Ninja racing tarzı oturuş pozisyonuna sahip olduğundan beni rahatsız etti..İnazuma gerçekten güzel ancak görüntüsü beni tatmin etmedi..Başlangıçta senin taşıdığın endişeleri bende taşıyordum ancak sahip olduktan sonra isabetli bir karar veriğimi düşünüyorum.
Servis/Yedek Parça konusunda daha bilgili arkadaşlar mutlaka vardır..Sahibinden.com baktığın zaman bazı yedek parça fiyatları fikir verebilir. Ne çok ucuz nede çok pahalı..Servis konusunda ben Göktürk Extrem Motora götürüyorum çok ilgililer..Servisteki arkadaş Duke 200 ile ilgili fazla şikayet gelmediğini ( Kullanıcıdan kaynaklanan düşme vb peg, manet arızaları hariç) karşılaştığı tek sorunun amortisör keçelerinde zaman içinde yıpanma olduğunu söyledi..
Akılına takılan başka bir soru olursa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım..Genel olarak forumda bir sessizlik hakim umarım bozulur

Selamlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Değişik bir plakalık oldu
http://imageshack.us/photo/my-images/28/gbxc.jpg/