KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar insallah 24 agustosta sinava giricem alicam a2 yi sonrada motosiklet daha önce hic motorsiklet kullanmisligim yok ama kucuklugumden beri icimde bi motorsiklet istegi var gezmk istiyorum bol bol

duke 200umun amortısor kecesı patlamıs
basına gelen var mı kaca yaptıdınız ?
sol on amortısorden bayagı yag kacırıyor
cuma ıstanbula gıdecegım c.kaleden istanbulda c.tesi yaptırıcam on arastırma yapyorum fıyatlar ıcın
ben bu ısı uyguna yaptırtırım dıyenlerden de haber bekliyorum

Umurcan yazar şimdi... Galiba +300 lü bişeyler tutmuştu onunki de, tek taraf patlamıştı. Serviste yaptırmıştı

cuma ıstanbula gıdecegım c.kaleden istanbulda c.tesi yaptırıcam on arastırma yapyorum fıyatlar ıcın

Motorun kaç kilometrede ? Bir de sadece caddede mi kullandın yoksa arada bi' off road yaptın mı ?

Arkadaşlar arka çanta taşıyıcısını kendisi monte eden var mı bir şey soracağım montaj ile ilgili. Mereti taktıktan sonra iki tarafını birleştirmek için kullanılan bir alt demir parçası var. İçinden çıkan montaj görsellerine göre iki vida ve o vidaların geçeceği iki tane dişi vida ile sabitlenmesi gerekiyor ama çıkan parçalar birbirine geçecek gibi değil sadece ara parça gibi. Sağlam oldu ama sanırım o parçanın da takılması gerekiyor.

İki taraf patladı benim. 150 işçiliğe aldılar. 300-330 civarı bir rakam yedik toplamda.
Garantiye yürür parçalar girmediği için bence servisle uğraşma boşuna. Kendin yapsan yarı fiyatına taş çatlasa halledersin. Daha bir de servise götürmesi var onu vs.

Zaten benimde başıma geldi patladı biri değişmiyor ikisinide değiştirmek lazım. Ama fiyatı aklımda değikl o konuda yardımcı olamam. :)

Arkadaşlar sahibinden.com da gördügüm ilanların çoğu 10.000 km altında hiç fazla km yapılmış duke görmedim memnun kalmayıp hemen satmayamı çalışıyorlar yoksa çok memnunlarda satmayı dusunmuyorlarmı yuksek km si olan duke lerini.

Arkadaşlar sahibinden.com da gördügüm ilanların çoğu 10.000 km altında hiç fazla km yapılmış duke görmedim memnun kalmayıp hemen satmayamı çalışıyorlar yoksa çok memnunlarda satmayı dusunmuyorlarmı yuksek km si olan duke lerini.

genel olarak alanlar başlangıc motoru diye aldılar , biraz kullanınca tamam ben öğrendim deyip daha yüksek cc geciş yapmak istiyorlardır diye düşünüyorum km düşüklüğü bundandır .

diğer secenekte benim gibi gezmeyenler evle iş arasında gidip gelenler 11 ayda 5800 km olmuş daha rodaj döneminde 1000 km tamamlamak için gezdim yoksa km daha düşük olurdu:)

benim gibi satmak için almayanlarda vardır ilaki bana şehir içinde gayet yeterli ve ekonomik motora her bindiğimde yeniden aşık oluyorum :) iyiki almışım diyorum :)

arkadaşlar 2. el duke var güzel bi tane sahibindende 750 km de 2012 model 10750 tl uygunmu fiyatı

merhabalar. benim motorda nazara geldi sanırım:) hareket halindeyken benzin göstergesi 3 birim dolu gösterirken birden boş ikazı verdi. garantiden değişecek lakin parça stokda yokmuş. bu veya garanti kapsamında arıza yaşarsanız stokda bulunmaması durumuna karşılık arıza tespiti esnasında arızalı parçanın fotoğrafının çekilmesini hatırlatın. yoksa işgüzar servis çalışanları yüzünden resim çekimi için bi daha servise gitmek durumunda kalmayın benim gibi:)

Merhaba,
belki merak eden vardır, dün spormoto'da Duke 390 fiyatını sordum. 6750€ civarı olacak dediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar