Olay gene taksindiğim o paraya gider onu alırsın muhabbetine gelmiş. Ben yazacağım şeyleri yazmaktan sıkıldım artık başka bir başlıkta bu durumla alakalı yazdığım bir yorumu aynen buraya yapıştırıyorum.
Benim anlamadığım birşey var yeri geldiğinde motoru yaşam tarzıdır efendim aldığın zevk hiçbirşeyle ölçülmez diyor ahali ama bi başlık açıldığı zaman ilk muhabbet fiyatı oluyor. Fiyat öğrenildikten sonrada ilk başlarda ağzının suyu aktığı motora verip veriştirmeye başlıyor. Hani bu zevk hiçbirşeyle ölçülmezdi, imkanı olan arkadaşlar alsın kimseyi iplemedem çatır çatır kulansın aşın artık bu muhabbetleri. İnsanların alın teriyle kazandığı parayı ağzınızla harcamaktan ve harcadığı yerlere verip veriştirmekten vazgeçin artık. Durumum şahane bi insan değilim Allah'a şükür kendimi döndürüyorum fakat motor mevzuusunda en son konuşacağım şey paradır şahsen. Çünkü ne olursa olsun sevdiğim bir motora bindiğim zaman bunun hazzıi zevki parayla ölçülmüyor. Tabiiki pahalıysa pahalı vergi giydiriyosa giydiriyor bunlarıda söylemekten vazgeçmem ama bunlar bir motorun hoş olmadığını gösteren şeyler değil tam tersine ülkemizin ayıbı.
Ben üstüne bindiğim zaman ADV390 bana o hazzı yaşatıyorsa kimse kusura bakmasın 20.000 düşünmeden veririm üstündeyken aldığın zevk ile alakalı bu durum hem ortada birşey yok daha fiyat konusnda açıklamada yok adv veya rc390 ile alakalı biraz daha bekleyelim sonra sövülecekse söveriz sakin.