Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu bisiklet değil ki buİlk arka eger yetmezse on freni yavasca sıkıyorum Ama iki freni birden acıl durcaksam arka sıkarım yetmıyosa hem arka hem on
Yahu bisiklet değil ki buİlk arka eger yetmezse on freni yavasca sıkıyorum Ama iki freni birden acıl durcaksam arka sıkarım yetmıyosa hem arka hem on
Ya bu motorda tek nefret ettigim sey lastik bugun 3 defadan fazla kaydı ayak freni yuksek hızda anı durus yapınca hafıf sag kayma yaptı arkada yolcu varken ve hafıf bastınca arada kayıyo ve fren performansını acsyıp dusuruyo bence bu lastik sizce prelli diablo 2 mi takıyım yoksa michelin cift hamurlu bi lastikmi
çok geçmişolsun... nasıl oldu, ayrıntılı anlatabilir misin? ders çıkaralım biz de.Yaklasik 20 dakika once ilk motoru yatirma tecrubesini yasadim. Bayir asagi saga dusuk hizda donus yaparken. Kaldirmaya calisirkende sicak motor ayagimi yakti... motorda on fren birazcik surtunmus gordum baskada bisey goremedim gece gozuyle ama yarin bakacaz...
Hayirli aksamlar...
Eyvallah vanesy...sen abs kapatmayı soruyordun önceki sayfalarda, yanlışlıkla kapatıp kapalı unutmuş olmayasın? halloldu mu o konu? abs ışığı yanık ya da yanıp sönen durumda değil, değil mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
çok geçmişolsun... nasıl oldu, ayrıntılı anlatabilir misin? ders çıkaralım biz de.
Arkadaşlar üstündeki lasikleri bir an önce değiştirin viraja yatırmıyo frende ölümcül oluyor o lastikler. Ölüm sebebi tam anlamıyla. Ben pirelli çift hamurlu power pure taktırdım inanılmaz memnunum mutlaka acımayın paraya alın bi en kralından lastik. Değiştirdikten sonrada 200 km sakin kullanın üstündeki tabaka iyice sıyrılsın.
Bugün 2 günlük Ankara-Karabük-Amasra-Bolu-Ankara gezisini bitirdik sıkıntı yaşamadan.
Rota da şudur. 900 km devrildi.
Yolda motordan yana sele dışında hiç bir sıkıntı olmadı. Bilgisayara atınca fotoları da eklerim.
Şimdi bir sorum olacak. Bu 5000 bakımı için neler yapılması gerekiyordu, ve yetkili serviste yaptıran arkadaşlara ne kadar fatura çektiler acaba?
60+25+15=100 tl ye kendin yaparsan bu fiyata iş bitirmiş olursun.
Aslında çok güzel rakam da, garantiyi bozmiyim diyorum abi ya :silent:
Daha önce bi kere gaz kesme oldu, bi daha olursa da garanti olmazsa çok kötü şeyler olabilir hani o yüzden garanti bitene kadar kasayım diyorum.
Peki bizim garantiler kaç km ve yıldı? 2 yıl gibi kalmış aklımda da.
Bir soru daha başlamışken, benim toplam km 5200 olmuş, rodajdan sonra da 5000'de bir bakımlar. Bunlar bana "5000'i geçmişin garanti gitti" gibi bir yaklaşımda bulunabilir mi?
arkaya römörk taksaydın![]()
Umurcan o çiçekler dağ sümbülü menekşe değilOçiçeğin kökleri yeniyor. Bilseydiniz bir tadına bakardınız.
![]()