KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

300du ama 15bin nasıl 600 olabilir sasırıyorum yapılanlar aynı

dürtmek için adam arıyorlar.

400 km kaldı 5 bin bakıma benim kendin pişir kendin ye yapacam bakım dediklerini zaten ben daha önceki motorumda yapıyordu çok şükür elimiz takım tutuyor.

neye garanti verdiklerini bilsek iyi olurdu.

hava filtresi yağ filtresi buji alacağım
bunları alabileceğim siteleri sen verdin de bakıyorum envai çeşit filtre var kn diyor genuine diyor
sahteyse diye aklıma gelmiyor değil

mg2sq.jpg
[/url][/IMG]

Arkadasim bugun beylikduzunde parlamenterler sitesi galiba orda ktm gormusss sahibi burdamidir acabaq

Yaklasik 20 dakika once ilk motoru yatirma tecrubesini yasadim. Bayir asagi saga dusuk hizda donus yaparken. Kaldirmaya calisirkende sicak motor ayagimi yakti... motorda on fren birazcik surtunmus gordum baskada bisey goremedim gece gozuyle ama yarin bakacaz...
Hayirli aksamlar...

Yaklasik 20 dakika once ilk motoru yatirma tecrubesini yasadim. Bayir asagi saga dusuk hizda donus yaparken. Kaldirmaya calisirkende sicak motor ayagimi yakti... motorda on fren birazcik surtunmus gordum baskada bisey goremedim gece gozuyle ama yarin bakacaz...
Hayirli aksamlar...

Geçmiş olsun hocam, yeterki sende bişey olmasın.

Hayirli aksamlar...

Geçmiş olsun kardeş. Daha iyi olmuşsundur umarım şimdiye.

Beyler FB grubu çıktı forum bozuldu mu hayırdır :cherry:

Kendi göstergeme bile bu kadar yakından bakmadım valla :p

O değil de 143 km önce o depo dolu muydu?

Ya bu motorda tek nefret ettigim sey lastik bugun 3 defadan fazla kaydı ayak freni yuksek hızda anı durus yapınca hafıf sag kayma yaptı arkada yolcu varken ve hafıf bastınca arada kayıyo ve fren performansını acsyıp dusuruyo bence bu lastik sizce prelli diablo 2 mi takıyım yoksa michelin cift hamurlu bi lastikmi

Ya bu motorda tek nefret ettigim sey lastik bugun 3 defadan fazla kaydı ayak freni yuksek hızda anı durus yapınca hafıf sag kayma yaptı arkada yolcu varken ve hafıf bastınca arada kayıyo ve fren performansını acsyıp dusuruyo bence bu lastik sizce prelli diablo 2 mi takıyım yoksa michelin cift hamurlu bi lastikmi

sadece arka frenmi kullanıyorsun.?

İlk arka eger yetmezse on freni yavasca sıkıyorum Ama iki freni birden acıl durcaksam arka sıkarım yetmıyosa hem arka hem on

İlk arka eger yetmezse on

kim dedi sana ?

%70 ön fren % 30 arka fren , hız 25 km altı arka fren tavsiye edilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------

ben çoğunlukla beraber kullanırım durmak istediğim mesafeye göre ama her zaman ön fren öncelikli .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar