15 bin bakımında neler yapılacak bilen var mı arkadaşlar
parçaları netten sipariş vereceğim
çok tutuyor obur turlu
Arkadaşlar sezon geldi motorumla bugün bi dolanıyım dedim üstünde stock lastikleri vardı zaten değiştirmek istiyordum ama bugün virajda biraz salmasında bu kararım dahada aciliyet gerektirdi altıma etmedim değil. Acilen bir lastik almayı düşünüyorum arka lastiği 170-60-17 ön lastiğide 120-70-17 düşünüyorum bu ebatları kullanan varmı yada kullanmıyorsanızda, kullanmakta olduğunuz ve memnun olduğunuz lastik önerebilirmisiniz. İhtiyaçlarım şehir içinde kullanıyorum genellikle viraj performansı çok önemli benim için çünkü viraja hızlı demeyeyimde virajda araç geçme olayını baya fazla yapıyorum yani sınırda kullanıyorum lastikleri. Çokta uçuk bir rakam olmazda 900 gibi çok hoş olur sağolun şimdiden.
Bugün buluşma enfes oldu, bundan sonrada aynı şekilde devam etmeyi planlıyoruz. Grup dağıldıktan sonra 10-15 kişi motor hakkında bilgi istedi nereden satın alabileceklerini sordular. Facebook grubunu aktif kullanırsak çok iyi olur çünkü öyle bir uygulamaya ihtiyacımız vardı. Oradan daha iyi organize oluruz.