KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar.
Bende yaklaşık 1 aydır 200 Duke kullanıcısıyım, 3-4 aydan bu yana forumu takip ediyorum. Eğer yarın bi aksilik olmazsa bende caddebostanda olucam.

Merhaba arkadaşlar.
Bende yaklaşık 1 aydır 200 Duke kullanıcısıyım, 3-4 aydan bu yana forumu takip ediyorum. Eğer yarın bi aksilik olmazsa bende caddebostanda olucam.

Mutlaka bekliyoruz.

Bende bugün abideye şehitlerimizi ziyarete gittim. Boş durmayın arkadaşlar motorlar oldukları yerde paslanmasınlar. Yarına da Şarköy'e gideceğim inşallah
Dostum eğer uygun olursan bir gün Çanakkaleye gelelim bizi de şehitliğe götür?

Daha önce de yazdığım gibi bende abus 7000 rs1 var sesi biraz az fazla bağırmıyor ama yeterince hassas. Motor, özellikle gidon kıpırdamadıkça kolay kolay çalmaz zaten 10 veya 15 sn arası çalıyor sonrasında susuyor. Öncesinde 50 liralık bir disk kilidi kullanmıştım bir keresinde unutup üzerine bindim hareket ettim çalmadı neyseki fakettim ve düşmedim. Bu açıdan da hassas olması önemli sanırım.

Arka koltuk bagajına alet çantası çıkarınca sıgıyor demistin ruhsatıda oraya koyuyomusun 2 si birden rahat giriyomu bugun baktım biraz bagaja. Ruhsatı sokarken bile sıgarmı die supelendım alet cantası dahil

Sizin arka koltuğun altında ABS beyni falan mı var acaba? Ben bi disk kilidi, bez ve ahtapot fileyi alet çantasıyla sokuyorum, üzerine de yer oluyor.
Arka koltuğun altında alet çantası için yer var oraya koysanız çantayı yer açar.

Gerçi abus da eşşek kadarmış arkadaş :silent: yine benim kilide o bezi sarınca bir o kadar oluyor. Bi gariplik var sanki

Arka koltuk bagajına alet çantası çıkarınca sıgıyor demistin ruhsatıda oraya koyuyomusun 2 si birden rahat giriyomu bugun baktım biraz bagaja. Ruhsatı sokarken bile sıgarmı die supelendım alet cantası dahil

Ruhsatı mont cebimde taşıyorum arka koltuğun altında da disk kilid, çok fonksyonlu pense ve iki adet toz bezi var

Arkadaşlar bugün kapalı ve yağışlı bir güne uyandık. Bugün buluşmayı isteyen olursa yine yaparız ama çok keyifli olacağını düşünmüyorum. Eğer herkes için uygunsa haftaya güzel güneşli bir günde yapmaya ne dersiniz?

bugün buluşma yalan olacak gibi güneş açsın diye bekliyorum ama nafile. Önümüzdeki haftalara bakacaz artık,

:) Nedir bu yağmurdan çektiğimiz bilemedim ki. Neyse benim evim yakın olaki gelen olursa ben çıkar gelirim, buradan haber vermeniz yeterli.

Saat 1'den 4'e kadar sağanak yağış var diyor hava durumu sonrasında sıkıntı yok ama siz bilirsiniz olmadı haftaya yaparız sıkıntı yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------

yarın 2 gibi buluşup birlikte geçebiliriz karşıya ben okmeydanı civarındayım

Hafta içi falan biz buluşsak mı ?

yahoo ya göre yağmur yok ama bulut var, accuweathera göre zaman zaman yağmur var hadi tolga çık gel bir tur atalım yağmur bastırırsa sığınırız bi yere :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar