KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

fikir tolga dan çıktı ama kendisi yok şu an sanırım. Bağdat caddesinde herhangi bir yer de olabilir arkadaşlar. Öğleden sonra herhangi bir saat bana uyar

moral bozmak gibi olmasın ama bir çoğumuzun kullandığı kilit zincirler çöp... en iyi dayanan 1 dk'yı bulamıyor. faydalı bir video.

alarmlı disk kilidi kullanıpda pisman olan varmı

Mesela durduk yere otermi vs... abus 7000dsi alıcam eger iyi ise

Buluşma saat 15:00 caddebostan migros karşısındaki starbucks olarak düşünüyorum. geç yazdığım için kusura bakmayın dün içkiyi fazla kaçırmışım :)

alarmlı disk kilidi kullanıpda pisman olan varmı

Mesela durduk yere otermi vs... abus 7000dsi alıcam eger iyi ise

Daha önce de yazdığım gibi bende abus 7000 rs1 var sesi biraz az fazla bağırmıyor ama yeterince hassas. Motor, özellikle gidon kıpırdamadıkça kolay kolay çalmaz zaten 10 veya 15 sn arası çalıyor sonrasında susuyor. Öncesinde 50 liralık bir disk kilidi kullanmıştım bir keresinde unutup üzerine bindim hareket ettim çalmadı neyseki fakettim ve düşmedim. Bu açıdan da hassas olması önemli sanırım.

Evet, biz bugün Tolga ile buluşup güzel bir gün geçirdik ve farkettik ki ne kadar kalabalık olursak o kadar eğlenceli olacak.
Caddebostan Starbucks'ta buluştuk, Kartal'a kadar gittik, evlendirme dairesinin önünde biraz çalıştık, sonra caddeye geri dönüp çay kahve faslı yaptık.
Bir kaç fotoğrafta çektik, buyrun :)
imagekkwq.jpg

image1kt.jpg

image2iv.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/822/imagekkwq.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/27/image1kt.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/688/image2iv.jpg

imajlar açılmadı galiba ben de linklerini koydum.

Yarın yine 15:00 15:30 arası Caddebostan Starbucks'ta buluşuyoruz, hepinizi bekleriz.

moral bozmak gibi olmasın ama bir çoğumuzun kullandığı kilit zincirler çöp... en iyi dayanan 1 dk'yı bulamıyor. faydalı bir video.
buyuk boy demir makasına direnecek zincir taşıması imkansız bir şey olur heralde. aslında videodakilerin çoğu güzel dayanıyor bence.

Sonunda bir buluşma olduğu iyi olmuş, tebrikler :cat:

Peki şundan sonra kaç kişi hala "KTM kullanıyorum ben." diyebilir :salut:

trafikte ya da orta hızda hiç sorun olmaz. kırmızı ışıklarda filan da çok rahat hızlanırsın, en dik yokuşlara tereddütsüz girersin ama 70-80den sonra -ya da 4. vitesten sonra diyim- biraz bayılabilir.

düz yolda kaçtan sonra bayılıyor ? ve kaç gördünüz ?

Slm arkadaşlar. Bir arkadaşımın Duke 200 ü için yaptığım rad. korumayı eklemek istedim. Sonrasında tasarımı biraz daha değiştirdim. İlgilenen olursa yardımcı olurum.
KTMDUKE200_zpsef798f58.jpg

Son hali bu .
duke2_zps22937ece.jpg

Yapmak istediğin hız nedir ki? Eğer hız yapmak istiyorsan bu motor uygun bir motor degil, fakat kendi classmanında en güçlü motorlardan biri. Yani 200 cc olup 25-26 beygir olan başka motor varsa da ben bilmiyorum.

Çok keyifli bir buluşmaydı yarın diğer arkadaşlarıda bekliyor ve güzel gezi rotaları yapıyoruz. Biz şimdiden Tekirdağ'da köfte ve Asos planlarını konuştuk. Herkese keyifli sürüşler...

Bende bugün abideye şehitlerimizi ziyarete gittim. Boş durmayın arkadaşlar motorlar oldukları yerde paslanmasınlar. Yarına da Şarköy'e gideceğim inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar