Giyim kuşamda ayakkabıdan columbia'da şaşmayın arkadaşlar her ürünü teknoloji mucizesi bırakın suyu utanmasa meteor düşse sağlam çıkacak ürünler. Gore-Tex ben başarılı bulmuyorum Columbia ürünlerine kıyasla.
He fazla para ama hakediyor.
Sorunda radyatör korumam tamamladı , 1-2 güne takar resimlerini koyarım. [url]http://img803.imageshack.us/img803/2/fotografr.jpg[/URL]
Bu arada KTM yazısını Sİyah , Duke Yazısını Beyaz'a boyasam nasıl olur ? 200 yazısı olduğu gibi turuncu kalacak.
Valla piyasada su geçirmez olduğu iddiasıyla bir sürü ceket pantolon eldiven vs satıyorlar.
Bir gezimde hatırlıyorum kask hariç(o da artık bizahmet :mrgreentamamen sırılsıklam döndüm eve. Kaldı ki sözde su geçirmez 4 mevsim tex ceket üzerinde daha bir de adidas yağmurluk vardı.
Gore-tex kullanan arkadaşım(hatta teşhir edeyim kendisini syanur'dur arkadaş) hiç almadığını söylüyordu. Onların da rakamlar güzel lakin. Tulum ya da parça parça olabilir de bana tulum daha bir iş görür gibi geliyor.
yine başka bir arkadaş da o gün şunun hiç su almadığını ve çok memnun olduğunu belirtti. Takım olarak bu da iş görür herhalde. Ama bunun alt üst fiyatına iki tane tulum alınabiliyor. Bu biraz daha görsel falan. Size kalmış gerisi.
Bir de konunun gerisini okuduysanız haberiniz vardır, makine arkadan çamur atıyor sürücüye. Ona göre kendinizi de ayarlamanızda fayda var :wiinkk:
---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:12 ----------
Cengiz sakıncası yoksa pantolonu kaça aldığını söyleyebilir misin? Bir de kevlar destekler nerelerde tam olarak.
Bir de botunda koruma olmadığını görüyorum. Onu korumalı bir motor çizmesiyle değiştirmeni tavsiye ederim :wiinkk:
Merhaba arkadaslar, bugün ben de bir tane "satın" almaya gidiyorum. Muhtemelen teslim cuma gunü alacağım. Tavsiyelerinize açığım![]()
yakıt tüketimi ne gösterdi?Pazar günü Kocaeli den çanakkaleye 4 saat sağanak yağışta olmak üzere 530 saatte geldim
100-110 ortalamayla geldim
oturuş pozısyonundan kaynaklı kuyruk sokumum biraz ağrıdı ama yapcak bieşey yok
daha önceden de istanbul üzerinden gelirken 130 saat sağanakta kalmıştım
pek konforlu değil ama zevkli diyebilirim
Merhaba arkadaslar, bugün ben de bir tane "satın" almaya gidiyorum. Muhtemelen teslim cuma gunü alacağım. Tavsiyelerinize açığım![]()
hıza göre çok iyi tüketim :thumleft: .3.5 gosterıyordu
O zaman radyatörün rengi ile aynı olacağından seçilmez sanki. Bir de takıp üzerinde görün bence :wiinkk: Güzel olmuş baya ayrıca