ben biraz zor beğeniyorum takıntılarım da var renklerden markalara kadar uzanıyor bu takıntılar şimdi zor bi süreç daha başlıyor işi şansa bırakmayıp güvenilir markalar ve güvenilir ürünler almak istiyorum şimdiye dek doğru kararlar aldım ama sonrasında beğenmeyeceğim şeyler almak istemem bu zincir olayını abarttın mı yoksa gerekli miydi ?
kros kask ben de istemiştim ama nasıl güvenliği var bilemedim hiç.. piyasada belli markalar dışına çıkmam herhalde kampanyaları yakalamak gerekli sadece boşuna fazla paralar vermek istemem hepsi bir gün indirime giriyor sonuçta kros kaskın avantajlarını ve dezavantajlarını paylaşırsan sevinirim bi de kilitleri izah eder misin nerede tutuyorsun motoru ?
Ya tabi imkanın varsa almışken en iyisini almak iyi. Ben yavaş yavaş iyilerini almayı planlıyorum. Zincir olayını abarttığımı söyleyenler var ama şimdilik mevzu çok taze gece rahat uyuyabilmek için 4. zinciri de taktım
Kros kask olayı aslında biraz ruhumda var bu motoru almasam Yamaha XR125R alacaktım. Sonra biraz daha konforuma ve gezmeye düşkün olduğumu farkedip Duke aldım. Bir de diğer kasklar beni boğuyor. Kros kaskın öne doğru çıkıntısı ruhen rahatlık veriyor