İstanbul.

)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
Birde ben 12 yasımdan beri çesitli motorlar surdum atv scooter suanda 125lik kymco movie xl kullanıyorum gecen sene2 defa vitesli motor surme imkanım olmustu bu kaldırma debriaj olayına tamamen alısmam nekadar surer. Trafigim iyi vitesleri nasıl kullanıcsgmıda biliyorum tek sorun istopsuz kaldırmak siz nekdar surede bu aşamayı gectiniz zor oldumu herkez azda olsa tecrubelerinden paylasirsa sevinirim tesekurler iyi geceler
abartıyorum sanmayın, gazı ayarlayıp stopsuz kaldırmayı çözdükten sonra 2-3 günde o sorun çözülür. ilk zamanlar ara ara stop ettirebilirsiniz, bozuk yolda, eğimde zorlanabilirsiniz ama benim fikrim, hele tecrübeye göre denge sorunun da olmayacağına göre 2 hafta dur-kalklı gezi ya da eğitimle sorunu halledersiniz.
benim sürücü kursumda vitesli ybr 150'ler vardı, ikinci hafta herkes (gerçekten herkes) iyi kötü kavramayı çözmüştü.
tek uyarım şu; bırakın motor stop etsin. motorun stop etmesinin bir mahsuru yok. kavramayı yavaş yavaş, stop ettire ettire bulmaya çalışın. mümkünse ilk denemelerini trafiğe kapalı alanda (boş pazar yeri, otopark vs) yapın. dikkat çekmek istediğim konu şu; stop etmesin diye fazla gaz açarsanız acemilikle moturu kaçırıp kaza yapabilir, kendinize de motora da başkalarına da zarar verebilirsiniz. kaza yapmaktansa motor stop etsin. ne olacak, basıyorsun çalışıyor yine

...bir de motor ilk viteste gazı kesince biraz fazla yıkılabilir, ilk denemede her açıdan temkinli olmakta fayda var.
spormoto artık her hafta duke 200 getirebilecekmiş ve satışlar iyi, bir süre her hafta motor gelecekmiş gibi görünüyor. 3-4 gün gümrük, 3-4 gün trafik-ruhsat işlemleri sürse, hafta sonlarını da düşünce istanbuldaki tüm bayiler 2 haftada motoru teslim ederler. istanbul motor peşinde 250 avru indirim yapıyor. taksit var mıydı emin değilim. cardfinansa vardı gibi aklımda kalmış.
bence bayi bayi gezmeyin. telefonla arayın bayileri sonra kiminle anlaşırsanız gidip el sıkışırsınız. çünkü motor üzerindeyken daha da çekici, ilk bindiği yerde alası geliyor insanın

.
http://www.spormoto.co/bayi-bul/