hız ve ağırlık indeksi mi birinci kriter olmalı?
bir de lastik profilleri değişkenlik gösteriyor. desenden bahsetmiyorum; mesela michelinler, bridgestonelardan daha sivri, daha iyi viraj aldığı söyleniyor. bu ne kadar fark yaratır?
Bir nevi öyle denebilir. Üreticiler öncelikle lastiğin hangi koşullarda kullanılacağına göre ve o lastik için hedefledikleri modelin ağırlık ve güç(hız, hızlanma vs,,,) değerlerine göre üretim yapmaktalar. Aynı ebattaki farklı lastik modelleri için farklı bileşenler ve
değişik üretim teknikleri uygulamaktadırlar. O yüzden hangi modelden daha iyi verim alabileceğinizi(motorunuza uygunluğunu) üreticiye sormak en iyisidir bana göre. Mümkünse TR deki dist.lerden önce asıl merkezine sormak/araştırmak daha faydalı olabilir.
2.cümleniz için; Bridgestone MotoGP ye lastik üreten bir marka. Hernekadar o üretim hakkı "en kaliteli lastik budur!" belgesi anlamına gelmese nekadar kaliteli lastikler ürettiğini ve ultra-tecrübeli bir üretici olduğunu tüm dünya kabul edilmektedir. Ama bizdeki usta ve uzmanlar daha iyi olduğu için "Michelin daha sivri, daha iyi viraj alıyor" durmunu şak diye tespit etmektedir. Yani kısacası
safsata
Duke 200 için bile fazla olan bir genişlik derken ? Muhendısler ayarlamış uygun görmüş öyle yapmış. Bence olması gereken bir genişlik
~Aynı güçteki 600 lük SS'ler ile 1000'lik endurolar arasında ciddi lastik profilleri farkı vardır. Çünkü kullanım amacı ve ihtiyaç açısından ciddi farklar vardır ve işte burada 'mühendisler bunu hesaplayıp' gerekli olan lastik ölçülerini belirler. Duke200 ise ne amaçla üretildiği ve kapasitesi ortada olan bir motordur. Çeşitli muadilleri vardır(güncel yada geçmişte), onların özelliklerini de araştırır-kıyaslarsanız biraz daha anlarsınız. Bu amaçlar doğrultusunda 150lik bir lastik gereksizdir demek istedim. Bu motorda 14" kullansalar mühendisler hesaplamış, doğrusu budur mu diyeceğiz yine? o ayrı bir mevzu...
Benim önceki 125cc motorumun arka lastik 180, ön 130 luk idi, fabrika çıkışı. Çünkü kullanım amacı kumsal ve kumlu araziler idi. Fakat üreticiler de biliyor ki herkes hergün kumsalda kullanmayacak o motoru. Ben de zaten %95 asfaltta kullandım. Eee, gidiyor muydu; gidiyordu, Duruyor muydu; duruyordu, Bana göre bir gariplik var mıydı; yoktu... Fakat bunlar 180 lik bir lastiğin o motora ş.içinde kullanım için uygun olduğu anlamına gelmez.
Kısacası 150 lik lastik kullanabilirsiniz, kimse ölmez. Ama 130 luk bir lastik de işinizi görecektir hatta muhtemelen daha varimli olacaktır.