yurdışında yapılmış bir işlem biraz ses ve performans için delik 10mm matkap ucuyla açılmıştır açmak isteyenlerin bilgisine sunulur
öncesi
sonrası
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
eyvallah hocam. peki son birsey? mt 03 un yakiti ktm ile hemen hemen ayni olsaydi su anda ve benim yerimde olsaydin hangisini tercih ederdin. hemen yarin gidip alacak olsaydin ne alirdin?
ktm alırdım neden dersen bir kere sıfır motor kimin nasıl kullandığı km de oynama yaptımı kaza yaptımı sıkıntısıyla aramayacağım sahibinden .com daki ilanları ezberlemiştim artık 5000 km 11 bin tl alıp 10000km yaptıktan sonra 12 500 tl istiyenmi dersin daha neler neler.
benim için en önemli olan secenekler şunlardı
1- sıfır olacak ( km-kaza yan yatı camura battı işleri olmassın diye )
2-hafif olacak ( merdiven girişine park ediyorum 20 cm atlayacak içeri girerken )
3-atak ve güçlü olacak ( az kamyon arkasında kalıp cakıltaşı yemedim eski motorumla sollama yapamıyordum )
4- az yakacak ( ortalama 3 litre yakıyor şu anda işe gidip gelecem keyif ızdıraba dönüşmessin diye )
5-kısa şaseye sahip olacak daha kaslı bir görüntüsü olduğu için hoşuma gidiyor
6-yakışıklı olsun dedik ön far hariçi tasarımı çok hoşuma gitti.
7-turuncu rengi seviyorum :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
eyvallah hocam. peki son birsey? mt 03 un yakiti ktm ile hemen hemen ayni olsaydi su anda ve benim yerimde olsaydin hangisini tercih ederdin. hemen yarin gidip alacak olsaydin ne alirdin?
ktm alırdım neden dersen bir kere sıfır motor kimin nasıl kullandığı km de oynama yaptımı kaza yaptımı sıkıntısıyla aramayacağım sahibinden .com daki ilanları ezberlemiştim artık 5000 km 11 bin tl alıp 10000km yaptıktan sonra 12 500 tl istiyenmi dersin daha neler neler.
benim için en önemli olan secenekler şunlardı
1- sıfır olacak ( km-kaza yan yatı camura battı işleri olmassın diye )
2-hafif olacak ( merdiven girişine park ediyorum 20 cm atlayacak içeri girerken )
3-atak ve güçlü olacak ( az kamyon arkasında kalıp cakıltaşı yemedim eski motorumla sollama yapamıyordum )
4- az yakacak ( ortalama 3 litre yakıyor şu anda işe gidip gelecem keyif ızdıraba dönüşmessin diye )
5-kısa şaseye sahip olacak daha kaslı bir görüntüsü olduğu için hoşuma gidiyor
6-yakışıklı olsun dedik ön far hariçi tasarımı çok hoşuma gitti.
7-turuncu rengi seviyorum :cherry:
8-en önemlisi 138 km gazı kesiyor hız yapmamı engeliyor yoksa ibre ne gösteriyorsa denerim huyum kurusun :cherry: