Video için teşekkürlerAşık oldum motora :$
Bu arada bana duke 200 ün maksimum güç ve tork değerleri bana kullanımı zevkli 2 zamanlı 125 likleri hatırlatıyor. örneğin derbi GPR125'in 23 hp lik gücünü ama farkı 5.0-6.0 lt yerine 3.0-3.5 lt yakacak olması. Tabi motor karakteri olarak alt devirler de tork çok daha dengelidir.
200cc den 25 hp çıkaran ve 11.000 rpm çeviren benzer bir üniteyi YZF-R125 ve yeni 4 zamanlı Aprillia RS4 125 de çoktandır hakediyor. Çünkü 125cc Avrupadaki ehliyet kanunlarının getirdiği saçmalıktan ibaret..
Vitesli motorlarda bu büyük markaların alt segmente getirecekleri çesitlilik ve kalitenin üst modellerinin satış rakamlarını azaltıp kar oranlarını ciddi oranda yok edeceği konusunda büyük fobileri var...
Motor harika ama egsoz sesi korkunç. Ben 10 dakika binemem bu sesle, rahatsız olurum.[/QUOT
21 yıl arac kullanmış biri olarak herkese motor tavsiye ediyorum sana asla motor al demem yalnız insanların motor keyif işi deyip fazla ücret istemesini kabul etmiyorum.Doblo'mu al demek istedin bana anlayamadim![]()
vaz gecmiş değilim evdeki hesap carşıya uymadı alacam biraz sabretmem gerekiyorBu var karanlık bir video ama ses daha iyi sanırım
http://youtu.be/5BrUgNH5Eaw
---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:37 ----------
Aslında o arkadaşta Duke 200 araştırıyordu.Birkaç mesaj göndermişti bana ,forumada yazmıştı o zamanda motor teslimatından şikayet ediyordu.Bir kerede telefonla konuşmuştuk.Duke ve Doblo
Top speed şu an 140 daha üstünü görmedim![]()
21 yıl arac kullanmış biri olarak herkese motor tavsiye ediyorum sana asla motor al demem yalnız insanların motor keyif işi deyip fazla ücret istemesini kabul etmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
vaz gecmiş değilim evdeki hesap carşıya uymadı alacam biraz sabretmem gerekiyor![]()
Bir şey merak ediyorumBoyum 1.88 kilo 95 bu motora sıgabilir miyim ben
Şaka bi yana boydan dolayı bi sıkıntı verir mi?
Videoların hepsini izledim,bir sıkıntı yok gibiydiEn azından altımdan kayıp gitmez ya o yönüde var
![]()
Tayfun bey fotoğraf paylaşacaktınız :flower:
arkadaşlar 125 le 200 un boyutları aynımı ?
125 almak benım ıcın daha mantıkı gıbı yanılıyormuyum. 2000 tl daha ucuz. hızı dısında pekde bır farkı yok sanıyorum
80 kıloyum ve ılk motorum olcak saplanmış gıbı durma dımı)