evet ayhan 14 000 km de suan 15 000 km bakımı için 500 tl istediler
Boyu 1.83 olan birine bu motor olur mu? dizleri sığarmı depo boşluğuna?
evet ayhan 14 000 km de suan 15 000 km bakımı için 500 tl istediler
Bu insanlar cidden kafayı yemısler
İnazuma'yla 200duke arasında seçim yapmam gerekirse hangisini seçmeliyim sizce. Genellikle şehir içi kullanıcam ama yılda bir iki kez de ege, akdeniz yapacağım. İstanbul'da oturuyorum. 200cc tek silindir için 5.500euro biraz fazla mı sanki? Ne gibi farklılıkları var inazumadan.
İnazuma'yla 200duke arasında seçim yapmam gerekirse hangisini seçmeliyim sizce. Genellikle şehir içi kullanıcam ama yılda bir iki kez de ege, akdeniz yapacağım. İstanbul'da oturuyorum. 200cc tek silindir için 5.500euro biraz fazla mı sanki? Ne gibi farklılıkları var inazumadan.
Hafif(2/3 kilosu) ve daha eğlenceli. Arkasını eşşek yüküyle yükleyince (tecrübeyle sabit), çeşitli atraksyonlara girmeye alışmış bünyelerde sabretmesi zor bi akıllı sürüş istiyor ama.
İnazuma konfor olarak daha iyi olabilir, dük şehir içinde ve dar virajlı yollarda daha yetenekli bir makine.
Genel olarak bu kadar.
KTM de 140 son hız ama 120den sonrasını "yapmadı demesinler" der gibi yapıyor. Son hızda inazuma büyük ihtimalle daha yüksektir.
Ama ktm'nin 120ye kadar olan alanda gaz tepkisi (hele ilk 4 viteste) benzersiz.
Son hızın adı, gaz tepkisinin tadı![]()
Şimdi yutup'da 165 gördüm vallahi, malezyalı bir adam.
Her şey bi kenara bu alet 14.750tl eder mi?
Sizce Absli 125 mi yoksa Abssiz 200 mü almak daha mantıklı. Spormoto ile konustum geçen 125 liklerde hız sınırlaması falan yok motor 140 görüyor en son dediler biraz abarttı bana göre.
Sizce Absli 125 mi yoksa Abssiz 200 mü almak daha mantıklı. Spormoto ile konustum geçen 125 liklerde hız sınırlaması falan yok motor 140 görüyor en son dediler biraz abarttı bana göre.
İkisi aynı para olsa zaten sorma gereği duymazdım. Tabi gönül ister 200 Absli almak ama 15bin motor ekipmanlar yaklaşık 2bin500 lira. Bütçemi bayaa bir zorluyor. Bu yüzden sordum Absli 125 mi yoksa Abssiz 200 mü diye. Veya Euro biraz düşsün diye bekleyelim şöyle bi 2.4 falan olsa tadından yenmez :cherry:İkisi aynı para mı ki anlamadım?
İkisi aynı para olsa zaten sorma gereği duymazdım. Tabi gönül ister 200 Absli almak ama 15bin motor ekipmanlar yaklaşık 2bin500 lira. Bütçemi bayaa bir zorluyor. Bu yüzden sordum Absli 125 mi yoksa Abssiz 200 mü diye. Veya Euro biraz düşsün diye bekleyelim şöyle bi 2.4 falan olsa tadından yenmez :cherry:
İkisi aynı para olsa zaten sorma gereği duymazdım. Tabi gönül ister 200 Absli almak ama 15bin motor ekipmanlar yaklaşık 2bin500 lira. Bütçemi bayaa bir zorluyor. Bu yüzden sordum Absli 125 mi yoksa Abssiz 200 mü diye. Veya Euro biraz düşsün diye bekleyelim şöyle bi 2.4 falan olsa tadından yenmez :cherry: