KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben de axa'dan 234 gibi bir tutara yaptırdım. Ego 400, Güneş 800 gibi fiyatlar dönmüştü. Yeni alacak veya yenileyecek arkadaşların bilgisine.

Alianz en düşük ücreti veriyor. 250cc - 2011 model - yaş 27 ; 114 TL tuttu.

Arkadaşlar selamlar.
Mahmutbey-Maslak arası TEM otoyolunu kullanıyorsanız emniyet şeridinden gitmemeye dikkat edin. Polisler motosikletleri de durdurup ceza yazıyor. Talimat aldıklarını ve motosikletlere de kolaylık tanınmayacağını belirttiler.

Bende bugün tescil işlerimi de hallederek aranıza katıldım. Sigorta allianz dan 155 çıktı. Ama abs yi yazmadılar. Abs li olunca 195 çıkıyomuş. Sigortacıya güvenerek abs siz yaptırdık ama bi sıkıntı olmaz umarım.

Yarın da plakayı takıp motoru teslim alıcam Ulusan´dan. Ardından da bi ısınma turu atar, açılışı yaparım.

ABS motorun değerini artıyor olsa bile kaza ihtimalini düşürdüğü için daha düşük bir fiyat beklerdim...

Herkese selam, forumu uzun zamandır takip ediyorum, motor almayı düşünüyorum, Suzuki inazuma ile KTM Duke arasında kaldım, geçen gün ikisinede bindim (sürmeden sadece oturdum), Duke' ün hafifliği harika, İnazuma Duke'ün yanında limuzin gibi duruyor, motora genelde iki kişi binecegiz ama eşim Duke'ü görünce direk olmaz dedi :)) yani artçı konusu (Duke'te tam bir bilinmeyen), forumda pek fazla artçıyla ilgili paylaşım olmamış, artçıyla birlikte esim ekleyebilecek olan ve motora artçı olarak binip yorum yapabilecek olan varsa ve bu konuda paylaşımda bulunurlarsa sevinirim, kalın sağlıcakla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

KTM-200-Duke-pillion-2.jpg

KTM-Duke-200-Review-05.jpg

KTM-Duke-200-Review-Parts-Details-24.jpg

ktm-duke-200-road-test_3_560x420.jpg
KTM%20Duke%20200.jpg

Artçı için gerçekten rahatsız bir motor. Süper keyifli lasmanında harka bir motordur amamadem artçı ile bineceksiniz ben değişik motorlara bakmanız öneririm.

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

Bu da benim motor. takoz takılmasını beklerken. resimleri eklemeye çalışıcam.

Ama motora bir kez daha aşık oldum.

Paraya sıkıştığım için motorumu satmayıdusunuyorum arkadaşlar
kn hava ve yağ filtresi
mothracing koruma takozları
turuncu manetler
did zincir
michelin 120-160 on arka tekerler
gibi ekstraları var km olarak 17500de
km uzun yolda Kocaeli ç.kale arasında yapldı
bilginiz olsun

Bunlar da koruma takozu takıldıktan sonrası. İlk 20 km lik
tecrübemin ardından çekildiler. Şu ehliyeti alsamda doya doya gezsem diye sabırsızlanmaya başladım gerçekten. Umarım motor da aynı düşünüyodur :p

0jye.jpg

5uoq.jpg

tb7r.jpg

Aynı yolu yapıyorum. Sağ şeritte tutunmaya çalışıyorum ama emniyet şeridine doğru itekliyorlar. Hatta yanıma gelip birde kızıyor emniyet şeridinden gitmiyorum diye. Siz nasıl çözüyorsunuz yolculuğu ?

aynı durum E-5 dede söz konusu sanırım ( gerçi E-5 de emniyet şeridi mi kaldı ?) 2 gün önce akşamüstü Okmeydanı'ndan köprüye kadar her ayrım-katılımda polis özellikle apaçi motorcuları durdurup ceza kesiyordu... kask vs yoksa hiç şansları yok zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

hiç takmıyoruz :) yolumuzdan şeridimizden sakin sakin gidiyoruz

Bunlar da koruma takozu takıldıktan sonrası. İlk 20 km lik
tecrübemin ardından çekildiler. Şu ehliyeti alsamda doya doya gezsem diye sabırsızlanmaya başladım gerçekten. Umarım motor da aynı düşünüyodur :p

Selamlar, takozları nerede ve kaç paraya taktırdınız? O ufaklara nazaran daha işlevsel görünüyor.

Aynı yolu yapıyorum. Sağ şeritte tutunmaya çalışıyorum ama emniyet şeridine doğru itekliyorlar. Hatta yanıma gelip birde kızıyor emniyet şeridinden gitmiyorum diye. Siz nasıl çözüyorsunuz yolculuğu ?

Sağ şeritte giderken öndeki aracın sol tekerlek hizasına yakın durursan hiç kimse seni itekleyemez. Beni bu motorla bile sıkıştırmıyorlar ki benim motor gitmiyor, ona rağmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar