KTM Duke 125 - Yamaha YZF R125 - Hyosung 250 GTR - Honda CBR 125R

İlk bakımı yapıldıktan sonra 4800' e kadar geçen süre de yaktı. Yol boyunca bir sıkıntı göstermedi arkasından duman falan çıkmadı. Motosikleti kullanan 10 - 12 yıllık tecrübeli kullanıcı. Motosiklet redline da kullanılmadı.
Motosikletin silindir, piston silindir üst kapağı ne varsa garantiden değiştirildi. Değiştiren Honda bayiyi en ufak soru bile sormadı ve daha ilginci ellerinde 1-2 set hazır varmış.
Düşünmek lazım bir motosiklet servisi neden elinde sürekli 1-2 set tam takım motor parçaları bulundurur ?

Geçmiş olsun. Üretim hatası olduğu bariz. Garantiden değişecek durumda bayinin soru sormaması ve elinde sürekli 1-2 set tam takım motor parçası bulundurması iyi servis olduğunu gösterir. Her servisin bunu yapması lazım.

Arkadaşlar bugün yamaha ya baktım ama adam bize bişeyi yok dedi 7.500 dedi mont kask da veriyomuş, servise göstercez dedik .Eve geldik .Önceki sahibinin; park halindeyken araba sürtü granajında boya var demiş. bi sorun olurmu dedi sinyal de krılmış çizikler var .Sizce ne anlama geliyor işgillendim

gorunuz on planda ıse yzfr 125
nakedın tadı farklı ss'ın tadı farklı

hıc bırını tatmamıs bırı ıcın ss agır basacaktır
cbr 125 sahıbı olarak ara ara ben bıle yzf alsam mı dıyorum :)

---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

ayrıca sehırlerarası yapmayacagım dedın dostum
r 125 bence dogru secım derım sehır ıcı ıcın ıdeal

Simdi motoru almklada kalmiyor aldiktan sonra ne olcak mesela hondada gidiyorsun motor parcalari bile stokta arkadas skkayet ediyor.
ktm alsan yedek parca kac para stok durumu nedir
yamahayi biliyoruz siparisi ver bir ayda gelir:)

Ktm duke benimde aklimda var korkun servis destegi bence bunlarida degerlendirmdk lazim

Yamaha Yzf r125 aldım altın elbiseli adamında dediği gibi aptal sarışın:cherry:.Bütün motorlara baktım aralarında en etkili engüzeli yamaha dır.Buldum 4000 de akdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar