farklı açılardan demişiz

ktm dik oturuşa sahip, tamamen spor odaklı bir motor. amortisörler sert, pegler geride, gaz tepkisi hırçın
125 hiç kullanmadım ama 200ü kullanan arkadaşlardan "hiç 200lük gibi değil" lafını duydum birkaç kez.
bu bahsettiklerim virajda çok güzel bir motor yapıyor dükü.
amma
supermoto tür olarak çok güzel. bi kere yüksek ve ince motor trafikte olağanüstü rahat. arkadaşınkini bi gün ankarada ciddi bir trafikte kullandım oradan biliyorum. acayip kullanışlı.
küçük jant zevkli bir viraj da sağlıyor motora. peglerin seleden daha uzak olması daha rahat yapar oturuş pozisyonunu. ikisinin de selesi acıtacak ondan kaçarın yok da, bacaklar açısından sm daha iyi olur.
durum bu. bence wr125r ile wr125x'in ön amortisörleri aynı mı diye bir bak. eğer aynı ise o amortisörler viraj için çok yumuşak gelebilir. öyle olup olmadığını yurtdışı forumlarından(supermotojunkies vs) araştır ondan sonra ver karar.
duke 200'e çıkabilir olsan dük derdim de, 125 deyince wr fikir olarak bana daha çekici gelmedi diyemem.
tabii bunun nedeni son zamanlarda supermoto tarzına olan giderek artan hayranlığım da olabilir