KTM Duke 125 (Foto Galeri)

Bende onu sormaya girmiştim konuya, aldınız mı diye... Merak ediyorum da kullanıcı yorumlarını.

biyer var kuzey kibrisda KTM bayisi oldularini soylemislerdi, ama nedense benim istedigim modeli getiremiyorlarmis :salut:
bu nasil bayidir anlamis deyilim

biyer var kuzey kibrisda KTM bayisi oldularini soylemislerdi, ama nedense benim istedigim modeli getiremiyorlarmis :salut:
bu nasil bayidir anlamis deyilim

Ozaman beklemeye mi aldılar sizi, yoksa komple getiremiyoruz mu diyorlar? Hertürlü üzücü bir durum, sanırım bu olmazsa Ninja250 almayı planlıyordunuz, çok üzülmeyin derim o yüzden :wiinkk:

Ozaman beklemeye mi aldılar sizi, yoksa komple getiremiyoruz mu diyorlar? Hertürlü üzücü bir durum, sanırım bu olmazsa Ninja250 almayı planlıyordunuz, çok üzülmeyin derim o yüzden :wiinkk:

hayir kafayi taktim duke alacayim eger mumkun olursa, burada yok cunku :queen:
beklemeye onlar almadi getiremeyeceklermis mis .. ... sildim gitti
baska arkadasim var ingiltereden getirecek sanirim arastiriyor onu bekliyorum
umarim benim olur :joker:

hayir kafayi taktim duke alacayim eger mumkun olursa, burada yok cunku :queen:
beklemeye onlar almadi getiremeyeceklermis mis .. ... sildim gitti
baska arkadasim var ingiltereden getirecek sanirim arastiriyor onu bekliyorum
umarim benim olur :joker:

Ben yurt dışını önerecektim ama burada getirdiğine pişman oluyorsun, vergisi, işlemleri ıvırı zıvırı... Kıbrısta müsaitse durumlar hiç affetmeyin getirtin derim. :) Şimdiden hayırlı olsun deyim bari, kafaya koymuşsunuz belli zaten :)

Ben yurt dışını önerecektim ama burada getirdiğine pişman oluyorsun, vergisi, işlemleri ıvırı zıvırı... Kıbrısta müsaitse durumlar hiç affetmeyin getirtin derim. :) Şimdiden hayırlı olsun deyim bari, kafaya koymuşsunuz belli zaten :)

Tesekkur ederim...alir almaz fotolari eklerim :mrgreen:

F54

125 cc olduğu için tek beğenilen yönü sadece şekil fiyatı şişirilmiş bi ürünü katiyen almam:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar