KTM CİDDEN SORUNLU BİR MOTOSİKLET Mİ ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hani Ktm ler japonlar kadar sağlamdı :mrgreen:

ahe

- '... durduk yere amortisör keçeleri patladı...' (motor 50 binde)

Bu gibi kullanıcıları ciddiye almayın.

hahaha durduk yere patlamaz zaten ya çok sıkan eden var ondan sormuştum ben zaten hani kakalayan çekemeyen veya kötülemek isteyen tabi bunların yanında gerçeklerde var.Ama ben cidden sorunsuz biliyordum 690 Dukelerinde mesela bir serinin göstergesi hiç çalışmıyormuş :santa:

Durduk yere keçe patlattı motor 12 15 bin civarı olsa gerek agresif kullanan biri değilim. O donem çanakkale kocaeli arası 2 haftada bir git gel yapıyordum.

3 kere değişti en sonunda hatalı üretimden kaynaklı yüzük değişince alet toparladı. Km göstergesi 15 binde cortladi. Yoğun baskılar sonucu başkasına gelen km gostergesini bana verdiler bastirmasam kim bilir ne zaman gelecekti.

Expertiz yaptirip aldığım.motorun deposu delik çıktı. Expertizi spormotoda yaptırdım. Geri götürdüm orada duran motorlardan birinden vidaları söküp benim motora taktılar.

Bir de motorlar aşırı titrer. Peg felan düşer yere uzun yolda. Dikkat derim.

Sürüş zevkine kimse bir şey diyemez ama.

ahe

Durduk yere keçe patlattı motor 12 15 bin civarı olsa gerek agresif kullanan biri değilim. O donem çanakkale kocaeli arası 2 haftada bir git gel yapıyordum.

3 kere değişti en sonunda hatalı üretimden kaynaklı yüzük değişince alet toparladı. Km göstergesi 15 binde cortladi. Yoğun baskılar sonucu başkasına gelen km gostergesini bana verdiler bastirmasam kim bilir ne zaman gelecekti.

Expertiz yaptirip aldığım.motorun deposu delik çıktı. Expertizi spormotoda yaptırdım. Geri götürdüm orada duran motorlardan birinden vidaları söküp benim motora taktılar.

Bir de motorlar aşırı titrer. Peg felan düşer yere uzun yolda. Dikkat derim.

Sürüş zevkine kimse bir şey diyemez ama.

Biraz şanş işi sanırım he alıp hiç sorunsuzda binilebilir veya hiç başın beladan kurtulmaz tarzı.Gülü seven dikenine katlanır muhabbeti biraz

Bu ne yahu bajajajaj gibi, garantisi olmayan ktm ye binilmeyecek mi :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar