KTM 690 DUKE

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ağırlık merkezini düşünerek yapılan bir tasarım.Ben de yüksek motor tercih edeceğim için altta egzos istemem.Cadde motorlarında çok problem değil ama.Senin motorun egzosu'da orjinalde alttadır
bendeki fındık kadar bişi sag tarafa bakyo ama bundaki bildiğin yere sifir koruma demiri diye egzoz koymuşlar

Evet seninki çok iyi cücük kadar.Ben de egzos yüzünden sattım zaten.

Ağırlık merkezini düşünerek yapılan bir tasarım.Ben de yüksek motor tercih edeceğim için altta egzos istemem.Cadde motorlarında çok problem değil ama.Senin motorun egzosu'da orjinalde alttadır
bendeki fındık kadar bişi sag tarafa bakyo ama bundaki bildiğin yere sifir koruma demiri diye egzoz koymuşlar

Iyi günler
Motor şu an satılık sitede bulunmakta
Siz mi satıyorsunuz yoksa sizden alan kisimi satıyor
Saygilarimla....

VERSY 650? YOKSA. SATILDIMI. YAZIK. :pale:

Ktm icin. Bence degmez

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:23 ----------

Ktm icin. Bence degmez

Ktm. Japonlar. Kadar saglam degil.....
Kusura bakma. Ama. Neyse......

Merhaba,

Ben satmıyorum.Ben satalı bir hayli süre oldu.Evet siz söyleyince baktım ve gördüm.Vay be anılarım canlandı,ne güzel makine idi:)
İlan benden alan kişiye ait değil,fakat satacak olan kimdir tam olarak bilemiyorum.

Iyi günler
Motor şu an satılık sitede bulunmakta
Siz mi satıyorsunuz yoksa sizden alan kisimi satıyor
Saygilarimla....

---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 10:32 ----------

Marka takıntım yok.Keyfime gelene alıp biniyorum.Ktm ile fazla samimi olmamın sebebi, 6 tane Ktm satın almış olmam olabilir;)
Evet Japonlar çok sağlam.Ama Ktm de sağlam.Boşver kim neyi seviyor ve beğeniyorsa binsin.Bize ne!

Ktm icin. Bence degmez

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:23 ----------

Ktm. Japonlar. Kadar saglam degil.....
Kusura bakma. Ama. Neyse......

bu motorun 2013 ü ile 2016 sı arasında çok fark varmı

Elbette. 2016 versiyonu ile eski yıllardaki versiyonlar farklı. Gösterge, motor, süspansiyon yapısı, fren sistemi, güvenlik özellikleri açısından ciddi fark mevcut. AEA'nın videosunu izlerseniz farkı görebilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TFT ekranlı yeni modelini gördüm birkaç gün önce galeride.

"Acaba 1290 şehir içi icin çok mu büyük, 690'a insem mi" gibi sorular vardı kafamda. Malesef vazgeçtim görünce ve binince.

Oyuncak gibi kalıyor 1290 yanında. Küçüklük anlamında değil, küçüklük benim istediğim anlamda olumlu bir özellik. Ana parça kalitesi ve dizayn açısından çok fark var. Soldaki dört yollu tuş bile farklı. 1290'da adamakıllı basıyorken 690 mouse tuşunun üzerine esnek plastik germişler gibi. Ucuz pahalı parçalar biraz arada. Garip bir kombinezon olmuş.

TFT ekranlı yeni modelini gördüm birkaç gün önce galeride.

"Acaba 1290 şehir içi icin çok mu büyük, 690'a insem mi" gibi sorular vardı kafamda. Malesef vazgeçtim görünce ve binince.

Oyuncak gibi kalıyor 1290 yanında. Küçüklük anlamında değil, küçüklük benim istediğim anlamda olumlu bir özellik. Ana parça kalitesi ve dizayn açısından çok fark var. Soldaki dört yollu tuş bile farklı. 1290'da adamakıllı basıyorken 690 mouse tuşunun üzerine esnek plastik germişler gibi. Ucuz pahalı parçalar biraz arada. Garip bir kombinezon olmuş.

Abi biz bi bulsak plastiğe falan bakmıcaz, vurucaz kırbacı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar