- Konu Yazar
Nezih abi ktm sini satmadı sky teami az yakıyo, masrafsız diye ikinci olarak aldı. Bende Onur'a onu demek istedim.
Onda 400'lük KTM vardı diye hatırlıyorum. Sorsana bi memnun muymuş :cherry:
Nezih abi ktm sini satmadı sky teami az yakıyo, masrafsız diye ikinci olarak aldı. Bende Onur'a onu demek istedim.
Capo kalsın mı diyorsun :silent:
Evet 400 cc tamam sorayim. Onur Falcon düşünmez misin ? Ama çok yakıyor.
Pro, sana en baştan anlatmak istedigimiz buydu.Yuksek hacimli enduroların arazi kabiliyetinin oldukca dusuk olması bu tarz enduroların bizim hiçbir zaman son motorumuz olmamasının baslica nedenlerinden biriydi.Bak, sende de arazi tutkusu yavaş yavaş başlamış olsa gerek ki, orta hacimli enduroları tercihlerinin arasina eklemissin.
Neyse, lafı uzatmadan hemen bildiklerimi paylaşayım.KTM 640 ile uzun yolda, iki kişi veya yalnız bir şekilde rahat etme ihtimalin sıfır.Hele hele bir de senin gibi Capo'dan geciş yapmak isteyen biri için bu oldukca zor.YUksek oranda titreşiminden dolayı altında spesiyel bir cross varmış hissine kapılırsın ama bir taraftan da handikap olarak altında ki spesiyel cross degildir.Yani yetenekleri spesiyel crosa yakın olmasına ragmen onun kadar da yetenekli degildir.Cunku bir taraftan agırlıgı da spesiyellere gore fazladır.Bence uzak durman faydalı olur.Bunun yerine XT, Dakar seni optimum arazi ve asfalt kulanımında maksimum tatmin eder.
Yakıt tuketimi aklımda degil ama ogrenır ogrenmez paylaşırım.
90 civarı!Volkan Okanla konuşuyorum da telde şuan, ortalama kaç km/h la gittiğini soruyor ?