zamanında tenere 660 vardı ona da traktör gibi diyorlardı param olduğu halde gidip 2 el aldım keşke sıfır km abs li model alsaydım satmazdım çok cefakardı 9 yıl olacaktı aldığım ama malesef bi deneyeyim dedim 4 yıl kullandım elalem ne diyor diye bakmamak lazım mış
Rakipleri o dönemde hep çift silindirdi. 650 Gs falan da eleştiri alıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama onlar biraz daha iyi dengeleyebilmişlerdi, onun için geriye 660 kalmıştı.
İlgilenen arkadaşlar yine kendileri kıyaslasın tabii ama, Ktm 390'un titreşimi, 660'ı mumla aratır. 390'nın yanında 660 çift silindir gibi kalır.
Biraz abartı gelebilir ama biri 390 diğeri 660. Tenere, titreşimi azaltma anlamında 390'dan çok daha başarılı bir blok bana göre.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
eve traktör 1 silindir 390 agresif blok.tepkiler hep gazlamaya oynamaya yönelik.motor çeşitine göre tabi titreşimi azalıyor çoğalıyor çok zevkli motor
Amacına yönelik almak lazım motoru.
Büyük çoğunluk düşük hacimden yükseltip, tur hayalleri kurduğu için dikkat etmelerinde fayda var diye düşünüyorum.
Tamam daha güçlü ama, o güç senin asfaltta rahat bir "cruise" yapman için konmamış oraya. Aradığın öyle bir şeyse, diğer alternatiflere bakmak lazım.
Düşünenler bu konuyu da dikkate alarak karar verir umarım.