KTM 390 Adventure [Enduro/Offroad]

Katılım
4 Tem 2015
Mesajlar
129
En erken 2016 yılında yollarda görünebilecek, en geç 2017 sonu dış Ülkelere varabilecek 390 Adveture Modeli için iki Aydır Bajaj Fabrikalarında çalışmalar başlamış.
Motosiklet 150kg ile en hafif Enduro Modelleri arasında yer alabilecek gibi.
Kusura bakmayın önceden Forumda okudum gibi ama bi türlü bulamadım.

Bu Motor çok ilgi çekebilir Türkiyede, Fiyatı abartılmazsa.
2 Sene bekleriz ::lac::
 

F54

Katılım
25 Haz 2010
Mesajlar
14,942
İlginç bi motora benziyor
Bundan alan önüne bi dakar sticır i yapıştırır. Devam
 
Katılım
11 Mar 2014
Mesajlar
233
kuyruk enduro tarzı için kısa kalmış bence çanta vesair yüklemek için sıkıntı olur,ayriyetten kilosu 150 ve deposuda 12-13 litre olursa 390 yazdığına göre 400 cc civarı olsa gerek ara sınıfta bir motor olur ve tutulması muteberdir tabi ktm fiyatları biraz uçuk oluyor 2. ele düşünce almayı düşünebileceğim bir motor.
 
Katılım
8 Eyl 2013
Mesajlar
551
Duke 390 sasisi gibi gozukuyo, 1 yil once de acilmisti konusu ama asli astari var midir ? Bekledigim bir modeldi gelirse kafamda soru isareti kalmaz, kaynak var midir acaba ?
 
Katılım
14 Mar 2014
Mesajlar
491
Bu fotoğraf ktm tarafındanmı verildi acaba ? Belki bizim gibi biri tahminen böyle olur gibisinden kendi kendine tasarlamıştır bunu. Şuda var

ktm-390-adventure-rendering.jpg
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst