Eğitimci olduğunuza göre en azından bir yabancı diliniz mevcuttur diye düşünüyorum. Yabancı YouTube kanalları ve Yabancı Forumlara bakarsanız belki onlar size bizim anlatamadıklarımızı anlatır.
Maybach dan inip KTM kullanan insanlar var. Herkesin algı ve ağrı eşiği farklıdır en iyi cevap bir deneme sürüşü yapman.
KTM' nin ayaklıkları[PEG] standart modellere göre daha geridedir bu durum kullanıcıdan kullanıcıya + veya - olarak farklılık gösterir.
Benim açımdan topuklar kuyruk sokumu omurga hizasına denk geldiği için + sayılır. Başka bir kullanıcı bu oturuş pozisyonuna - diye bilir.
Yine ayaklıkların geride konumlanmasından kaynaklı bazı kullanıcılar depoyu dizleri ile saramaz.
Aralarında ki fark atla deve olmadığı gibi örnek verirsek benim boyum 1.86 sizin ki 1.83 gibi.
[KTM'nin daha ufak bir yapıya sahip olması şehir içi kullanım ve extrem sürüş açısından daha iyidir.]
İnsanların vucut ölçüleri farklı olduğu için kol uzunluğunuza bağlı olarak[Oturuş Pozisyonuda Önemli] eğilme açınız değişiklik gösterecektir.
Katılıyorum, Boy 173 duke serisine bindiğimde pegler bana göre geride kalıyor ve depoyu kavrayamıyorum. bu da sürüş sırasında affedersiniz testislere zarar verir. Fakat ABS ve kaydırmalı debriyaj farkını göz ardı edemez kimse net. Ben Yamaha kullanıyorum, gitarım da yamaha
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Katılıyorum, Boy 173 duke serisine bindiğimde pegler bana göre geride kalıyor ve depoyu kavrayamıyorum. bu da sürüş sırasında affedersiniz testislere zarar verir. Fakat ABS ve kaydırmalı debriyaj farkını göz ardı edemez kimse net. Ben Yamaha kullanıyorum, gitarım da yamahaAma KTM duruşu bile başka. Ters ve geniş çaplı maşalar bla bla bla
Aha ben yazana kadar 5. sayfaya gelmiş herkes burada elllaaaam....