- Konu Yazar
2024 yılında böyle bir sorun olabilirmi ya.hiç ihtimal vermem açıkcsı.2014 de bajaj pulsarda vardı bazı modellerinde.tamamen üretim hatalı bir durumdu bende olmamıştı.10 yılda akıllanmış tecrübe edinmişlerdir diye tahmin ediyorum.bu arada duke 250 almazdım çünkü svartpillen 250 varken alınmazyada vitpilen hangisiyse bence kesinlikle onu alın görmeden karar vermeyin.hayran kaldım motora imkanım olsaydı 250cc olanını alır proje motoru yapardım aşırı yakışıklı:cat:
Ktm 250 duke şuan karar verme aşamasında lakin yamahada listeden çıkaracaklar üzülür mü yamaha alamadığı için onun boşluğunu hisseder mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
kartdeş büyütek bişe yok.önce o bölge yagdan arındırılır temizlenişr.sonra motor çalıstırılır bakılır yag newrden sızıyor.ona gore çözum bulunur.2012 den beri piyasada model. duke 790 hariç kronik terleme olmadı o da ilk jenerasyon.muhtemelen istisan dısı bişedir
Hocam bir kaç kişiye bu problemi söyleyince sakın alınmaz dendiğinden ötürü içimize kurt düşürdüklerinden.