KTM 1190 ADV var Pazar gezmesi var Sony Action Cam var Gopro Hero 3 var

Arkadaşlar merhaba,

Geçen hafta sonu turladım.Km'si kısa saati uzun bir sürüş yaptım.Ömerli ,Şile bilmediğim yollara girdim.
Pınarlı diye bir köy duymuştum ,gidecektim ama bulamadım.
Yeni kameram Sony Action Cam'ı da denemiş oldum.Keyifli bir gündü.Video'su ekte.

İyi seyirler.

Yağmur, çamur, soğuk dinlemeyen motosiklet tutkusu, tebrik ediyorum sizi, yolunuz hep açık olsun.

Yine çok güzel bir video.

Malum sitede motorunuzu sattığınızı gördüm. Özel değilse sebebini sorabilirmiyim ve sıradaki aletiniz ne olacak ?

Çok teşekkür ederim.
Evet motorum ilanda.Ktm 250 Sxf veya Ktm 690 R alıp kalanı ile kardeşimle konut alımı yapacağız.Seneye de 1290 Süper Adventure satın almayı düşünmekteyim.

Yine çok güzel bir video.

Malum sitede motorunuzu sattığınızı gördüm. Özel değilse sebebini sorabilirmiyim ve sıradaki aletiniz ne olacak ?

çok güzel yaa tebrik ederim sizi,, bir abimiz motorculuğun son noktası ya endurodur yada ibnelikdir der ((herkesi tenzih ederek söylüyorum.. bu söz alıntıdır))sanırım bende ss di sport touring di derken işin sonunda böyle videoları izledikçe endurocu olucam tekerinize taş değmesin güzel video olmuş. Bende kullanıyorum bu sony action cam i çok memnunum...

Çok teşekkürler.Hehe o abi komikmiş.
Her motoru severim ama en çok enduro severim:)
Sony yi bende çok beğendim.Çok başarılı her konuda.Ses olayını beğenmedim sadece.Islık gibi rüzgar sesi alıyor sürekli.Ondan kurtulmanın çözümü var mıdır?

çok güzel yaa tebrik ederim sizi,, bir abimiz motorculuğun son noktası ya endurodur yada ibnelikdir der ((herkesi tenzih ederek söylüyorum.. bu söz alıntıdır))sanırım bende ss di sport touring di derken işin sonunda böyle videoları izledikçe endurocu olucam tekerinize taş değmesin güzel video olmuş. Bende kullanıyorum bu sony action cam i çok memnunum...

Çok teşekkürler.Hehe o abi komikmiş.
Her motoru severim ama en çok enduro severim:)
Sony yi bende çok beğendim.Çok başarılı her konuda.Ses olayını beğenmedim sadece.Islık gibi rüzgar sesi alıyor sürekli.Ondan kurtulmanın çözümü var mıdır?

çekim kalitesini düşürünce biraz azalıyor fakat o sesten kurtulamıyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar