krosta son nokta bu olsa gerek(video)

bu adami istanbul trafigine cikarmayin,arabalarin uzerinden atlamaya kalkar.
En son hareketindede bi kamyonun uzerine cikmaya dener,cikmayi basarir ama bizim kamyoncu kamyondan inip o adami yakaladimi yasamayi bsaramaz :p :p

bi ara önünde dolanıp durduğu yüksek duvara da çıkacak sandım :p

eurosport kanalında bunların yarışları düzenleniyor. izlemesi bile bi harika keşke bi de yapabilsem tam süper olur wallaa.:mrgreen:

süper

İzlerken büyülendim sanki. Sürekli aynı takdir ifade eden cümleleri tekrarlamaktan kendimi alamadım:mrgreen: Ellerde ne kabiliyetler var yahu. Yaşadığım yerdeki gençlere bakıyorum da, tamamen sığlık görüyorum. Karşı cinsten birini görünce dikkat çekmek niyetiyle bir iki saniyeliğine tek teker yapınca kendilerini çok kabiliyetli cambaz sanıyorlar. Bu videoyu bahsettiğim gençler görse herhalde ömür boyu tek teker yapmamaya tövbe ederler.

Evet yaa bunu yarsıması var zaten koltuk yok motorda gordugunuz uzere ama adam cıdden delı yaa o ne motor zıp zıp zıplıyoo hehehe adam ne kadar hakım motora yaa valla helal :)

Bu motorlar yolda veya arazide uzun süreli kullanım için dizayn edilmemişler. Koltuk yok, lastiklerin havası oldukça az ve süspansiyonlar yaylanmayı sağlamak üzere ayarlanmış. Bu yarışlarda genelde japonlar ve son zamanlarda Birleşik Krallık ülkeleri dereceye giriyorlar bildiğim kadarıyla. Trial Motorcycles olarak geçiyor sanırım. Bu motorlar tork manyağı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İmkansıza yakın şeyleri başaran karakterlerden :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adama baak yaa bi ccugun oyncak motoruyla oynadigi gibi oynuo motorla :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

yuh artık adam bunu 80cc lık motorla yapıyor bısekletı bıle ben bole kullanamıyorum super bısey ya

Bu adamlar zaten bisiklet trialcileri, Normalde bu hareketleri bisikletle yaparken motorla neden yapılmasın diyince ortaya bu manzara çıkmış

Arkadaslar bu sporun krosla bir alakası yok trail denilen çok ayrı bir dal... Ve o sporunda son noktası digil bir çok trailcı bunu yapabiliyor. Motorların agırlık merkezi tekerlek göbeginin altında oldugu için çok rahat dengede duruyorlar. Fransada bu motoru düz zeminde kullanma sansım oldu ve dengesi gerçekten çok rahat.

:cat: :cat: aynen..bu trailler sporu crossla alakasi yok..cok dengeli motor.ustelik lastiklerinde havasi inik biraz daha kolay dengede dursun diye..

bu adamlar motorla yatıp onunla tuvalete giden cinstenler eee artık okadarda olsun değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar