Kross Pantolonu hakkında

Arkadaşlar kross pantolonunu nasıl bilirsiniz? Forumdaki çoğu kişi tech90 kullanıyor onu biliyorum. Acaba kross pantolonu kullanan da var mıdır? Çünkü hem rahat gözüküyor hem ce onaylı korumaları var. Ve dışarıdan bakılınca da güzel gözüküyor. Asfalt kullanımı için de uygun mudur? Bilgisi olan arkadaşlar başlığımıza davetlisiniz :p

Selam, asfalt için uygun olmaz. Bu pantolonlar ancak çamurdan korur, esas korumalar pantolon içerisine giyiliyor. Enduroda yüksek hızlar olmadığı için bu pantolonlar yol pantolonu gibi koruma sağlamak için üretilmiyorlar.

Üstteki yoruma katılmakla beraber kros pantolonları tamamen esnek, incecik bir şeydir. İçinde pantolondan bağımsız korumalar giyilir.
Yolda kot pantolon giyseniz daha güvenli olur anlayacağınız

Üstteki yoruma katılmakla beraber kros pantolonları tamamen esnek, incecik bir şeydir. İçinde pantolondan bağımsız korumalar giyilir.
Yolda kot pantolon giyseniz daha güvenli olur anlayacağınız

yanlış anlaşılmasın ama sürtünmeye ve ısıya karşı dayanıklılığı olmayan hiç bir pantolon sizi asfallta korumaz
kuru bir zeminde 50 km bile baya baya yeterli oluyor 2008de forumdan kaza yapan arkadaşımız var 50 km ile düşüp kalça kemiğine kadar derisi zımpara olan

kros pantolonunda böyle bir özelliği yok ne yazıkki

Çok teşekkür ederim söyledikleriniz için o zaman tech90 diyip gidiyorum buralardan..

yanlış anlaşılmasın ama sürtünmeye ve ısıya karşı dayanıklılığı olmayan hiç bir pantolon sizi asfallta korumaz
kuru bir zeminde 50 km bile baya baya yeterli oluyor 2008de forumdan kaza yapan arkadaşımız var 50 km ile düşüp kalça kemiğine kadar derisi zımpara olan

kros pantolonunda böyle bir özelliği yok ne yazıkki

İyi de ben kot pantolon giyilsin demedim ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar