Kros kask için yardım

esc

Cehaletimi mazur görün. Sorunun cevabı çok basit olabilir ama ben bilmiyorum.
Gözlüklü bir motorsiklet kullanıcısı olarak en büyük sıkıntım buğu. Gözlük kullananlar bilir. Düşük hızlarda seyrederken veya ışıklarda durunca sadece vizör değil gözlük camıda buğulanıyor. Gözlük olmasa vizörü aralık bırakırsın veya tam açarsın ama gözlük camının buğulanması büyük tehlikelere yol açabiliyor.
Özetle buğu sorunundan kurtulmak için kros kask almaya karar verdim. Ama kros kaskın gözlüğünün altından kendi gözlüğümü takabilir miyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hava 12-13 derecenin altındayken motosiklet sürememe sebebim. Buğu çözücü de fayda etmiyor. Ağzımdan aşağıya tahliye borusu yapıcam ordan nefes alıp vericem en sonunda.

esc

Ağıza tahliye borusu kolay da burunu ne yapacağız?:queen:

Gözlüklü olunca sıkıntı daha da artıyor ben balaklava kullanıyorum ve vizörü hafif açık bırakıyorum o zaman bir nebze olsun çözüm oluyor ama vizör kapandığı an buhardan önümü göremiyorum :pale:

Ben cross kaskı kullanıyorum ve kendi numaralı gözlüğümün üstüne cross gözlüğünü takabiliyorum biraz gözlükleri ayarladıktan sonra hiç sorun olmuyor. Buğu olayı balaklava takınca biraz olabiliyor ama önünü göremeyecek kadar değil zaten cross gözlüğünün hem alt hem üst tarafında boydan boya hava girişleri var. Size önerim gidip denemeniz her numaralı gözlük çerçevesi aynı değil ama büyük ihtimalle olacaktır.

esc

Ben cross kaskı kullanıyorum ve kendi numaralı gözlüğümün üstüne cross gözlüğünü takabiliyorum biraz gözlükleri ayarladıktan sonra hiç sorun olmuyor. Buğu olayı balaklava takınca biraz olabiliyor ama önünü göremeyecek kadar değil zaten cross gözlüğünün hem alt hem üst tarafında boydan boya hava girişleri var. Size önerim gidip denemeniz her numaralı gözlük çerçevesi aynı değil ama büyük ihtimalle olacaktır.

Eyvallah Turan kardeş. Baya açıklayıcı oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar