kron xc1000 arkadaslar bisikletten anlayananiz varsa yardim bekliyorum

bende bir kron xc1000 var 1 seneden fazla oldu alali cok seri atik bir bisiklet .. bana soyle bir teklif geldi salcano istanbul m ile takas salcano sifir ama. biri sifir internette baktim 700 lira benim kron 1 senelik 1000 lira civari. salcano hic kullanmadim ne dersiniz..

arkadaşımda salcano var ve yaklaşık 3 aydır kullanıyor,
gayet memnun,
Kron yabana atılacak bisiklet değil,
İyi düşün derim...

evet o yuzden sormak istedim zaten cok memnunum bisikletimden ama bu teklifi sizle paylasmak istedim..

bisiklette 2.el sıfır bence o kadar farketmez. Hele ki bir yıllık bisikletinin sıfırdan ne kadar farkı olabilir ki? Motosikletin modelini yükselteyim gibi değiştirmek bence gerekli değil. 2si de iyi marka ama seçimini yaparken hangisinin sıfırını alırdın ona göre seç bence.

kron kadro olarak 2.elde olsa kolay satabilecegin hertürlü modifiyeye geldigi için birçok insanin gözdesi. Bisikletinden memnunran asla girişme. salcano profesyonellere herzaman itici gelmiştir dedigin modeli bilmiyorum aktaricilar kollar göpekler firen sistemini falan bilmek lazim ben olsam memnun oldugum bi bisikleti asla takasa girmezdım girmiyorumda.
Bunlari 3 senelik profesyonel bısikletci geçmişim ve binlerce kişiyle beraber pedallamama dayaniyorum.
Nerden bakarsak bakalim bi mantik yok.

Hocam kesinlikle tavsiye etmem her iki tür bisikletede binmişliğim vardır birebir her gün sürekli beraber dolaştığım arkadaşımdada kron xc1000 var ve denedim kron hakikaten salcano dan kat kat daha iyi ayrıca arkadaşım 1 sene önce 1000 tl gibi bir paraya almıştı ve şimdi fiyatların artmasıylao bisiklet 1300 küsur tl oldu sıfırı arkadaşıma 1000tl teklif geldi komşusundan ama satmadı çünkü çok memnun.Sanada takas etmeni önermem.

cok tesekkurler arkadaslar yardimlariniz icin.. bu forumu bu yuzden seviyorum :)

İki bisiklet çok ayrı tarzlarda. Birisi MTB diğeri City bike. Bisikleti işe/okula gidip gelmek için kullanıyorsan olabilir ama onun dışında hiçbir şartta XC1000'in eline su dökemez.

v2msWmlhC2slcn-19487-istanbul.jpg

evet vazgectim zaten arkadaslar.. salcanoyu bilmiyordum cok tesekkurler yardimlariniz icin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar