Tavsiye verip yardımcı oluyorsunuz sonuçta reklama girmez bence bu. Siz paylaşın, eğer emin olamayıp çekinceleriniz varsa da özelden arkadaşa tavsiye ettiğiniz mekanın bilgilerini verin bence.Selamlar,
Yanlış bilmiyorsam direkt patlaşmak yasaktı en son. Sizi yönlendirebilmek adına anadolu yakasında Hasanpaşa'da işinin ehli kimseler mevcut. Bir tur atıp sağa sola sormanız kafii![]()
Ben yasak olduğunu hiç duymamıştım. Forum sahiplerinin sevmediği bir kaç marka var onların adını yazınca forum yazılımı otomatik değiştiriyor zaten, onun dışında ben bol bol link paylaşıyorum. Açık açık reklam yapmadıkça ya da çakal çakal reklam yapmıyormuş gibi gizliden yapıp reklam yapmadıkça benim işimi gördü size de lazımsa aha burası gibi paylaşımlara karışmıyorlar diye biliyorum.Selamlar,
Yanlış bilmiyorsam direkt patlaşmak yasaktı en son. Sizi yönlendirebilmek adına anadolu yakasında Hasanpaşa'da işinin ehli kimseler mevcut. Bir tur atıp sağa sola sormanız kafii![]()
Teşekkür ederimSelamlar,