Krom jant kaplama

Motosikleti
Honda CBR 250R
İstanbulda işinin ehli krom jant kaplaması yapan ustaşardan haberdar olan barmı?

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Selamlar,
Yanlış bilmiyorsam direkt patlaşmak yasaktı en son. Sizi yönlendirebilmek adına anadolu yakasında Hasanpaşa'da işinin ehli kimseler mevcut. Bir tur atıp sağa sola sormanız kafii :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Selamlar,
Yanlış bilmiyorsam direkt patlaşmak yasaktı en son. Sizi yönlendirebilmek adına anadolu yakasında Hasanpaşa'da işinin ehli kimseler mevcut. Bir tur atıp sağa sola sormanız kafii :)
Tavsiye verip yardımcı oluyorsunuz sonuçta reklama girmez bence bu. Siz paylaşın, eğer emin olamayıp çekinceleriniz varsa da özelden arkadaşa tavsiye ettiğiniz mekanın bilgilerini verin bence.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Selamlar,
Ben yasak olduğunu hiç duymamıştım. Forum sahiplerinin sevmediği bir kaç marka var onların adını yazınca forum yazılımı otomatik değiştiriyor zaten, onun dışında ben bol bol link paylaşıyorum. Açık açık reklam yapmadıkça ya da çakal çakal reklam yapmıyormuş gibi gizliden yapıp reklam yapmadıkça benim işimi gördü size de lazımsa aha burası gibi paylaşımlara karışmıyorlar diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar