Krizi firsata cevir !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar, sizleri tanimadigim halde neden para kazanmanizi istiyorum bilmiyorum ama cok sansli oldugunuzu unutmayin.Kimse babasinin hayrina bu isleri yapmaz ama ben yapiyorum iste...bari parayi vurunca bi tesekkur edin o da olurrr yani..

Arkadaslar,bu dandik corona virus yuzunden tum dunya piyasalari takla atti..

Ama bu virus asiri dandik bir virus,bir pok olacagi yok..o kadar dandik bir virus ki kapanlarin bir cogu hasta bile oldugunu anlamadan atlatiyor..

Virus sismis piyasalarin kopugunu aldi artik..

Bakin ingiltere baskani ve Merkel ne diyor; onlem karantina falan bos isler insanlarin bagisiklik kazanmasini bekleyecez..

İste buna durumu kabullenme ve normallesme denir..

Paraniz yoksa motorunuzu satin,zaten ikinci eller costu verin gitsinn.

6 aya sifirini alacaksiniz zatennn.Her koyun kendi bacagindan asilir ama..yatirim tavsiyesi kesinlikle degil.
Ozelllikle asiri dusen hava yolu sirketlerine pztden sonra yatirim yapilabilir..

ben sali gunu giriyorum ya herro ya merro..

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
işte sorun burada başlıyor, hiç kimse köşeyi dönme gibi bir talepte bulunmasa aslında hepimiz zengin olacağız.

birilerinin zengin olduğu sistemlerde genelde başka birileri de fakirleşir.

Kar yapacağız diye motoru satıp, bırak sıfırı aynı parayla aynı motoru bile satın alamazsak ne olacak ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Buralarda bile hisse pazarlanmaya başlamış...

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Bu virüsün ilacı (bisiktirolgit) bulunmuş zaten paniklik ortam yok. Yatırımlarınızı yata yata yapın ama alınmış alınmıştır malınızı satmak için doğru zamanı bekleyebilirsiniz. Kendi iradenizle.

Bir çok kişi senin gibi düşünüp ihtiyacı olmasına rağmen araçlarını sattı. Bakalım yazın sıfır araç fiyatları ne olacak.

Motosikleti
QJ SRT800s
2011 de 0km 21.000TL ye aldığım i20 aracımı 50.000km de 43.000tl ye sattım geçen ay. iyi b.k yedin diyorum kendime şuan. yine sıfır km araç alabilmek için elimdeki paranın en az 3 katı lazım.

elinizde mal varsa tutun, yenisini almak çok zorlaştı

Ben benim motoru 24.000tl'ye aldım geçen sene. Şimdi satarsam, aynı model 2020 motor 50k olmuş. Arasındaki fark açılmış. Satsan yerine koyabilecek motor yok, fiyatı şişirsen yine etk değil. Zor yani!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar, sizleri tanimadigim halde neden para kazanmanizi istiyorum bilmiyorum ama cok sansli oldugunuzu unutmayin.Kimse babasinin hayrina bu isleri yapmaz ama ben yapiyorum iste...bari parayi vurunca bi tesekkur edin o da olurrr yani..

Arkadaslar,bu dandik corona virus yuzunden tum dunya piyasalari takla atti..

Ama bu virus asiri dandik bir virus,bir pok olacagi yok..o kadar dandik bir virus ki kapanlarin bir cogu hasta bile oldugunu anlamadan atlatiyor..

Virus sismis piyasalarin kopugunu aldi artik..

Bakin ingiltere baskani ve Merkel ne diyor; onlem karantina falan bos isler insanlarin bagisiklik kazanmasini bekleyecez..

İste buna durumu kabullenme ve normallesme denir..

Paraniz yoksa motorunuzu satin,zaten ikinci eller costu verin gitsinn.

6 aya sifirini alacaksiniz zatennn.Her koyun kendi bacagindan asilir ama..yatirim tavsiyesi kesinlikle degil.
Ozelllikle asiri dusen hava yolu sirketlerine pztden sonra yatirim yapilabilir..

ben sali gunu giriyorum ya herro ya merro..

Olm hirbo yine hakli ciktin..seni dinleyenler herzamanki gibi yine kazandi..gercek bir ustad oldugun yine kanitlandi

17.03.2020 de

Thy 7.98
Pgsus 31.64

Bugun iseeee

Thy 12.460 % 56 artmis
Pgsus 58 %83 artmis

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar