Kriz Motorsiklet Fiyatlarını Düşürürmü

Krizde düşen fiyatlar zorda kalıp motorunu satmak zorunda kalacaklardan olabilir ve bir çok insan sıkıntıda maalesef :( ama döviz kurları ve faizlerde ki artış anormal seviyelere geldiği zaman ise düşüş değil zam bekleyin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cebinde paran yoksa,kimseden de isteyemeyeceksen,kredi bulamayacaksan,
beş milyara 1200 GS adventure veya hayabusa bulsan ne olacak?

BMW kampanyası gibi kampanyalar artarsa 2.elde de düşüşler kaçınılmaz olacaktır bence bir zaman beklemek en mantıklısı.
Allahtan herkeze gönlündeki motorsikleti nasip etsin!!!!!

bu taaa motosikleti oluşturan parçaların üretimlerinde zorluk yaşanırsa olabilir. :) kriz ne ben şahsen bilmiyorum :) içinizden kızanlar olabilir ama valla da anlamıyorum ? insanların ağzına sakız olmaktan başka bişey değil. 12 yaşında çocuk bile "abi kriz var simit satılmıyor" diyorsa halimiz gerçekten ağlanacak durumdadır.

kriz motosiklet fiyatlarını düşürmez. giriş yüksekse çıkış ta yüksek olur. :)

daha kriz başlamadıkı ki hele ilk bahar yani mart bir gelsin bakalım bu günler iyi günler,allah kimseyi işsiz,aç,parasız ve kimseye muhtaç etmesin düşünmek bile istemiyorum

Kriz herşeyi etkiler,eğer krizi bahane ederlerse,BMW fiyat kırmış 5000 euro gibi indirim varmış zaten adamlar ismini teknolojisini satıyor yılsonu kotasını tutturmak için indirim yapıyor 35000 euroya 1200 gs alan 5000 euro zarar etti,30000 euro veren zaten 3 e 5 e bakmaz yani BMW ye binenleri kriz pek etkilemez arkasından iç çekenleri etkiler.

Son düzenleme:
hmm zx6R 20 milyar,krizden mi yoksa tipinden mi bilinmez ama =) iyi fiyat bence..bu arada krizin görünmeyen yüzü bu siz bi seçimi bekleyin sonrasında neler oluyor görün,şimdi ordan burdan fonlarla onlarla bunlarla tutuyorlar krizi..

Moderatör
0 Km.'leri bilemem ama, 2. ellerde bariz düşüşler yaşanacak diye tahmin ediyorum.. İşten çıkarılan insanlar önce arabasını,motorunu satacaktır. ALLAH bu günlerimizi aratmasın..

düşenin dostu olmaz :mrgreen:
şaka bi yana motor piyasasında alım gücü düşerse sizce fiyatlar düşmezmi ?

satıcı elinde tuttuğu motoru geçen sene ayda 4 satarken bu sene bazı aylar satamadığını düşünürsek bunu bir ay değilde aylara yaysak düşüş hatta zararına satış bile olabilir. ..

bu tamamen tüketici ile orantılı birşey..

düşenin dostu olmaz :mrgreen:
şaka bi yana motor piyasasında alım gücü düşerse sizce fiyatlar düşmezmi ?

satıcı elinde tuttuğu motoru geçen sene ayda 4 satarken bu sene bazı aylar satamadığını düşünürsek bunu bir ay değilde aylara yaysak düşüş hatta zararına satış bile olabilir. ..

bu tamamen tüketici ile orantılı birşey..

emre haklı arz talep meselesi...

ikinci el piyasasını takip ediyormusunuz bilmem ama fiyatlarda ciddi bir düşüş var özellikle yamaha da

dilaver abi ikinci el olayı kişyle ilişik olabilir ama motordaki sıfır fiyatın düşmesi ikinci el piyasasını doğrudan etkileyecektir. .
tabi kriz ortamı ikinci el piyasasını hareketlendiriyor ilanları takip ediyorum adam sırf nakite ihtiyacı olduğu için 700 - 1000 lira indiriyor + pazarlık edip çekilebilir . .

asla düşmez. işcileri çıkarırlar, ekonomik önlemler yaparlar ama fiyatları düşürmezler bence.

dilaver abi ikinci el olayı kişyle ilişik olabilir ama motordaki sıfır fiyatın düşmesi ikinci el piyasasını doğrudan etkileyecektir. .
tabi kriz ortamı ikinci el piyasasını hareketlendiriyor ilanları takip ediyorum adam sırf nakite ihtiyacı olduğu için 700 - 1000 lira indiriyor + pazarlık edip çekilebilir . .

yalnız işlişkiler karşılıklıdır. 2. el fiyatındaki düşmede sıfırı etkiler. aslında tamamen arz talep meselesi. sonuçta bu mal satılacak ama fiyatını alıcı belirliyecek. önemli olan satanında alanında fazla zarar görmemesi 2. el için.

0 Km.'leri bilemem ama, 2. ellerde bariz düşüşler yaşanacak diye tahmin ediyorum.. İşten çıkarılan insanlar önce arabasını,motorunu satacaktır. ALLAH bu günlerimizi aratmasın..

aynı dediğin gibi şu an işten çıkarılan bir arkadaşım arabasını satıyor:salut:

Kriz dolar ve euro yu da yükselttiğinden düşme olmaz kesinlikle.

Wallaha MotoSiklet leri Etkilermi Bilemiyorum Umarım Etkiler :queen: Güzel Bi 2 cİ eL ALIRIM Ama Arabaları Etkiledi Bile

Wallaha MotoSiklet leri Etkilermi Bilemiyorum Umarım Etkiler :queen: Güzel Bi 2 cİ eL ALIRIM Ama Arabaları Etkiledi Bile

Kriz araba fiyatlarını satılmıyo diye etkledi ve miktar büyük ama motorsiklet çok çok daha ucuz alınablir durumda.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar