Krediler

Slm arkadaşlar, bankaların hepsi gerekli koşullara sahip olunduğunda(gelir vs.) "0" KM ve 2.el 5 yaşına kadar olan motosiklet satın alımlarında, taşıt kredisi temin ediyor mu? Ayrıca, Varsayım 5.000 YTL'lik bir motora aşağı yukarı ne kadar kasko bedeli ödeniyor? Yine kullanan arkadaş varsa Honda firmasının kendi sağladığı kredi, kendi bayilerinden satın alınan 2.el motosiklet alımlarında da veriliyor mu? Veriliyorsa faiz oranlarını bileniniz var mı? Fikir edinmemi sağlarsanız sevinirim...

abı sen galba cbr 125 ıcın soruosun..0 km ıcın konusuorum..ben sana ufak bı acıklama yapıyım banka(kocbank)%80 ı verıyor en fazla..neyse kaskoyu sorarsan 500 mılyon alıolar yıne cbr ıcın..okadarını bılıorum..ayrıca honda kendısı kredımı saglıomus??

2. el motor icin kredi oldugunu hic duymadim ve yok bildigim kadari ile.Ihtiyac kredisi veya satin alacagin yerin sana uygulayacagi kredi karti taksiti en normali olur gibi geliyor bana.

2.el için 125 cbr'yi sordum, ama 0 km için Derbi ve hyosung u sordum, onlarda kendi kredi sağlıyor mu acaba?

Hyosung için Akbank, Koçbank ve Anadolu cetelem firmaları kredi sağlıyorlar, bankaların kredi oranları 1.20 civarında ve %80 'nini veriyor, koçbank 1 adet kefil isterken, Akbank' ın kefil talebi yok. Anadolu cetelemde de kefil falan yok ama faizleri çok yüksek. Kredi kartın varsa daha uygun oranlarda alabilirsin üstelik banka krediden dolayı motora rehin koyuyor böyle bi durumlada karşı karşıya kalmazsın.:)

Ya ben kamuda çalışıyorum, kredi temininde sorun yaşayacağımı(kefil vs.) zannetmiyorum ama merak ettiğim 2.el motosiklet için kredi sağlanıyor mu? Sağlanıyorsa başlangıç için 2.el CBR 125 R almayı düşünüyorum. ???

ya evet aynı dertten bende müzdaripim :)) derbi için 7.600 12 taksit yazıyo sitede... peki bu taksit olayını senet şeklindemi ayarlıyolar? ankara bayiii ile gorustum sipariş üzerine getireceklerini söyledi ve derbini garanti bankası ile anlaşması oldugunu söyledi bu demek oluyorki kredi kartına 12 ay taksit yapıyolar ama 8 milyar limitli kredi kartıda herkezde olmaz heralde ??

bazı bankalar 'otomobil kredisi' baslıı altında kredi saglıyo bazıları 'tasıt kredisi' (ör: ziraat) bunlar 5 yaşına kadar kredi veriyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya hocam birde faturalı geliri KYK dan aldığı kredisi olan Öğrencilere kredi veren varmı bileniniz varmı :)

sıfırına 650 mılyon cıvarı kasko yapıolar..ben koc allıanz dan yapıcaktım ama garaj ıstıolarmıs sımdı ısvıcre sıgortaya bakıcam

650 ytl hmmm iyiymiiş. Az önce tv mayıs ayı enflasyonlarını açıkladı beklenenin baya üstünde çıktı inşallh bankalar faiz oranlarını artırmaz. Artırırsa rüyalarımız başka bahara, yada artık 2.ele dönmek gerekecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar