Krediden cayma hakkı

Bu işlerden biraz anlarım rooofroof, fonun ismini ve banka adını yazabilirsen, fon içeriği, takas günleri ve bankadan yana problemin ne olduğunu anlamaya çalışayım. Bana cok çok abes geldi verilen süre. Krediden önce fona odaklanmak gerek bence..Banka fonu değil de sadece bireysel emeklilik hesaplarında 14 gün yasal süre oluyor genelde..Ki bir kismi sirketi korumak icin konulan kurallardir..Fonun içeriğini araştırmak isterim..

Son düzenleme:
Bu işlerden biraz anlarım rooofroof, fonun ismini ve banka adını yazabilirsen, fon içeriği, takas günleri ve bankadan yana problemin ne olduğunu anlamaya çalışayım. Bana cok çok abes geldi verilen süre. Krediden önce fona odaklanmak gerek bence..Banka fonu değil de sadece bireysel emeklilik hesaplarında 14 gün yasal süre oluyor genelde..Ki bir kismi sirketi korumak icin konulan kurallardir..Fonun içeriğini araştırmak isterim..

Cepteteb üzerinden akbank yeni teknolojiler fonu aldım.Fon bişi bişi süresi dediler ama 8-9 gün yine de bana saçma geldi.Başka bankanın fonu sebebiyle diyeceğim ama yine olsun olsun 3-4 gün olur.

Bu tefas fonudur muhtemelen aldigin.Şu solda yazan takas günü, yabancı hisse barındıriyor fon, Noel tatilinden dolayı olmuyor, normalde öğleden önce bozarsan +3 isgununde geciyor.

Cayma hakkıyla ilgili, parayı kullanacağını söylememek 1. Alternatifin burada banka masraf çıkarır ya da çıkarmaz girdi çıktı v.s sebebiyle,..Ya da şubeye gidip müzakere edebilirsin..Net bilgidır.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB125F
Geçen yaz 28.000 TL kredi çektim mobil uygulamadan.
Ertesi gün sonra gerek kalmadığı için iade ettim.
Galiba tahsis ücretinin bir kısmını geri ödememişlerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar